Alla inlägg under april 2007

Av Mia - 23 april 2007 14:05

min vecka är fullspäckad med roliga saker. Idag är det agility, imorgon o på torsdag handlerkurs.

I helgen var det mattefritt, hon var i Skövde på frisörmässa. Mattefritt betyder fritt fram för att skita ner sig utan att behöva bli duschad. Husses filiosofi är att en hund ska ha roligt och att det inte spelar någon roll ifall benen har en annan färg än den vanliga :-)

 Jag har blivit storasyster och moster :-) Mamma Leone har fått  7 valpisar och syrran Bella har också fått 7 små underverk. Hurra ! Massa nya Chicabeams vovvar.

Av Mia - 19 april 2007 21:56

I kväll har vi varit på handlerkurs. Vi och vi förreseten matte var på kurs och jag fick vänta i bilen :-(.

Kursen leds av Mikael Nilsson som är en hejare på att visa hund. Han har vunnit BIS både här och där med sina pudlar. Han är även domare och uppfödare av pudlar. Trevlig kille som nog kan lära matte en hel del. Kursen kommer att vara vid 4 tillfällen till och då ska även jag få följa med :-).

Kram Salmis


Av Mia - 18 april 2007 21:55

I dag har jag fått träna på läxorna från agilityn. Jag börjar få lite kläm på att trampa på locket :-) Men när jag tyckte att det var nog med trampandet så tog jag locket i munnen och sprang iväg.

 Matte tog en strumpa från husse och stoppade i korvbitar !? Sedan trykte hon upp den i min nos. Jag fattade ingenting!? Tydligen ville hon att vi skulle kampa för när jag bet tag i den och drog lite blev hon glad. Sedan satte hon fart och sprang i cirklar och viftade med korvstrumpan och då skulle jag springa med och lukta på den. Först lite på vänster sidan och sedan på höger sida. Höger är svårt för jag är van vid att jag alltid ska vara på den vänstra.


Må så gott !

Salma

Av Mia - 17 april 2007 21:35

...är superkul!

Det har jag gjort två gånger idag. En gång på middagen och då lockade jag nästan ner lilla Fia också, hon blev lite blöt på tassarna. Jag däremot var härligt brunsvart på hela benen och magen, det luktade helt underbart. När jag sedan kom tillbaka till jobbet så blev jag duschad:-(. Men jag tog revansch efter jobbet och hoppade ner i samma bäck igen, min matte var inte så smart att hon kom på vad jag tänkte göra, ha,ha,ha. Hur dum får hon va som släpper lös mig där igen.

 Så hon hade inget val utan var tvungen att ta med mig och dyngan till gymmet. Vi jobbar där på tisdagar, matte tvingar folk att träna och jag vaktar personalomklädningsrummet.


 Ett tips till er som ska till utställningen i Hässleholm: Den där underbara bäcken ligger precis i utkanten av gräsmattan mot skogen. Prova den när husse eller matte inte ser er.


Kramelikram !

DyngSalma  

Av Mia - 16 april 2007 21:54

Då var det måndag igen och dags för andra gången på agilityn. Idag fick vi träna på att trampa på ett lock och att springa i rundor bredvid matte. Vi fick också gå slalom mellan de andra hundarna och ha koll på vår matte, och så lite inkallning. Sedan kom det bästa när vi skulle visa vilka trixs vi tränat på. Matte körde lite slalom, sitt, ligg, pang du är död och rulla runt, sen slutade hon och vi skulle titta på de andra. Det var jag inte nöjd med för jag ville visa fler trixs. Dumma matte jag som kan så mycket mera.


Tack å hej leverpastej!

Salmis

Av Mia - 15 april 2007 19:10

Jaha det här gick ju riktigt bra idag, tjoho!!!

BIR och BIG 3:a, slagen av en Portugisisk Vattenhunds champion och en Golden Retriver. Men det bästa av allt en am. cocker spaniel bakom mig :-)


Vädret var fantastiskt och med mig hem fick jag två nya snygga rosetter. Jag vann även en ljuslyckta, grilltångsset (vad jag nu ska med det till) och hundkex som var smaskiga.


Kram !

SnyggSalma

Av Mia - 13 april 2007 09:47

Här kikar jag fram över sätet på väg till jobbet. Framme i stan fick jag springa lite lös på Hässleholmsgården HÄRLIGT!Kramis !Salma

Av Mia - 12 april 2007 21:16

Nu har jag blivit badad igen...och luktar så där onaturligt. Måste, måste, måste försöka hitta nåt med naturdoft i morgon att rulla mig i. Vi ska åka till släkten i Floda över helgen för att fira en födelsedag. Matte tyckte då att det var perfekt att det skulle vara utställning på Nääs slott på söndag när vi ändå är uppe, så vi kan passa på att ställa ut innan vi åker hem till Skåne igen. Det är en inofficiell utställning (utomhus) och jag är den enda Lagotton. Det har ju lovats fint väder så vi hoppas på en mysig dag.Vacker tass!Salma Shampoo

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19
20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30
<<< April 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards