Alla inlägg under maj 2007

Av Mia - 24 maj 2007 21:31

Hej kompisar!


Idag har jag gjort mitt bästa för att hjälpa soffan på jobbet till den slutliga vilan. Dynorna är så slitna att de spricker och där inunder finns härlig stoppning som man kan dra ut. Jätteskoj är det!

 Ni kanske undrar ifall matte blev arg på mig ?  Det kan hon bara ta och glömma, jag har ju gjort henne en jättetjänst, nu kanske hon får tummarna loss och skaffar en ny snyggare soffa. Oss emellan så är den ju skitful, kolla bilden lite längre ner i min blogg där jag sover.


Duktiga Salma

Av Mia - 23 maj 2007 21:55

Vad är det med små taxar som gör att de bara måste vrålskälla när man går förbi ? Så himla glöttigt att jag inte ens orkar svara dem. Dobbermanen i grannhuset är likadan. Varje gång jag går ut i min trädgård skäller han på mig. Men hallå, jag går ju ut flera gånger om dagen han borde vänja sig.


Hakuna Matata !

Salma

Av Mia - 22 maj 2007 20:53

Gör jag här. Nybadad, tovfri och go.

Förberedelserna inför Vänersborgsutställningen har börjat idag med bad och borttagning av gamal tovig ull. Ett utställningstält är också beställt så vi slipper knö in oss hos andra. Hoppas bara nu att det hinner komma i tid. Gör det det så har vi gott om plats ifall det finns någon som vill knö in sig hos oss. Regnar det inte så steker solen, det tillhör väl ovanligheterna att vädret är perfekt när det är utställning. Lika bra att investera i ett tält.


Ta det lugnt!

Salma


Av Mia - 21 maj 2007 20:49

Då var det måndag igen och dags för agility.

Här tränar jag på balansen. Jätteskoj !

När jag kommer ner ligger locket där och väntar på att jag ska stanna till och trampa på det. När jag gör det får jag godis :-)

Och här har jag kommit ut ur tunneln.

Vi fick träna både på kort och lång rak tunnel och sedan på lång böjd. Det gick jättebra.


Här har jag klurat ut hur man gör med säcken.

Först fick jag hjälp av instruktören som höll upp säcken så jag hittade ut. Sedan fattade jag att den öppnas när jag springer igenom.


 Vi tränade också på att trampa på locket när det låg på vippen. Det var lite läskigt när den small ner så detta behöver jag träna mycket mera på. Sedan körde vi lite slalom och att gå framåt. Idag skulle jag hoppa över ett hinder på vägen framåt. Det var lite jobbigt så jag sprang vid sidan om istället, men då fick jag inget godis. Tydligen måste man hoppa för att få godis. Efter detta skulle vi träna på bakombyte, då hade jag fått nog. Fick sån otrolig lust att busa runt lite, så det gjorde jag. Tjoho ! Lattjo lajban for runt som en galning på banan och ingen kunde fånga mig fast de försökte. Jag gjorde så gott jag kunde för att få igång de andra vovvarna men deras mattar var inte med på min lek. Matte utlovade en belöning på 100kr till den som kunde fånga Lagotton..... Men nej då ingen kunde fånga mig, jag sprang och sprang, grävde lite och kissade i barnens sandlåda. Rätt som det var gick alla ut från inhängnaden utom instruktörerna. Till och med min matte gick till bilen utan mig. Då försökte jag ta mig igenom staketet till den andra banan, där en annan grupp tränade, för att se om någon sjysst hund ville leka lite. Men då blev fröken Petra arg på mig.... nu kändes det bäst att lyda henne och bli kopplad. Nåja jag var faktiskt rejält trött vid detta laget så det var skönt att få komma till mattes bil och åka hem.


Må så gott !

SlyngelSalma

Av Mia - 20 maj 2007 15:29

Den här bilden har vi tagit idag hemma på gräsmattan. Matte köpte en fin Hp rosett till mig. Hon går fortfarande och ler efter allt roligt som hände i helgen. Jag är glad och lycklig över att få vara hemma och vila idag.


Kram Salma

Av Mia - 19 maj 2007 19:44

I dag gick det bara såå bra!

Vi är supernöjda. Matte är så duktig på att visa mig och jag sköter mig så bra. Jag blev 2:a i unghundstikklassen med Hp. 1:a blev superfina Gillenias Maya och den förlusten kan vi ta ;-).


 Återigen en jättetrevlig dag tillsammans med supertrevliga Lagottohundar och folk. Roligt att träffa några av er som läser min blogg i det tysta :-).


Kramar till alla!


SnyggSalma

Av Mia - 19 maj 2007 19:40

Ett stort grattis till er finfina BIG-3 placering idag. Så himla bra gjort, ni är bara bäst.


Kram

Av Mia - 18 maj 2007 19:54

Vad roligt det har varit idag. Så många glada och trevliga Lagottisar vi träffat. Roligt att äntligen fått träffa Tristan och Basta. Vilka supergoa hundar ni är.

 Kram till alla härliga människor som vi pratat med idag. Det är ni som gör det här med utställning så fantastiskt roligt. Vinna är faktiskt inte så viktigt utan bara få känna känslan och stämmningen runt Lagottoringen räcker länge.


Kramelikram

Salma o matte Mia

Ovido - Quiz & Flashcards