Alla inlägg under maj 2007

Av Mia - 18 maj 2007 19:50

Tjoho!


I kväll är jag fri från Scalibor "drogen". Jag är så pigg och lycklig, har sprungit runt, runt på lekplatsen hemmavid. Åh vad skönt att bli av med halsbandet. Nu är jag en lycklig jycke igen.


Salmis

Av Mia - 18 maj 2007 15:08

I dag har jag mått bättre så vi åkte till utställningen. Så här ser min kritik ut.


Bra storlek, Bra temperament. Medelkraftig. Ger en bra bild stående. Feminimt proport. huvud. Bra uttryck. Bra öron. Bra rygg. Bra ben. Balanserade vinklar. Välver länden något i rörelse. Något lösa armbågar. Ganska bra steg. Bra päls.

Ukl. kv. 1,  kk 4

Domare Fredrik Norgren


Matte är nöjd med vår presentation. Men det skulle varit kul med lite bättre placering. Så vi tar nya tag i morgon. 

Tyvärr blev bilderna inget bra.


Duktiga Salma

Av Mia - 17 maj 2007 13:47

Dumma dumma Scalibor.

Har tills idag varit så nöjd med halsbandet, endast en fästing som satt sig. Men jag har varit väldigt trött på sista tiden och har nu börjat darra. Läser man bipacksedeln så kan halsbandet ge onormal trötthet och darrningar i ytterst sällsynta fall. Tydligen är just jag ett sådant sällsynt fall. Halsbandet är nu av och efter 48 timmar ska symtomen försvinna enligt bipacksedeln.


 Jag som ska vara på topp imorgon på utställningen ser idag mest ut som en hängig kossa :-(


Salma

Av Mia - 16 maj 2007 23:01

Hurra i morgon ska det regna !!!

Jag är nybadad och behöver regn i min päls. Matte har klantat till det och badat mig för sent inför utställningen. Och vem får ta straffet ? Jo jag som kommer att tvingas ut i regnet så att lockarna lägger till sig igen. Dumma matte.


Salma Fluff

Av Mia - 16 maj 2007 09:10

Läste i lokaltidningen idag att fredags vädret verkar bli utan regn. Men på lördagen ser det lite sämre ut med regn. Positivt på lördagen är att det ska bli 20 grader varmt så skulle solen titta fram kommer det att bli riktigt härligt. Jag har ju beställt solsken när Lagottona ska in i ringen.


 I går klipptes gräset på Hässleholmsgården och staketen började sättas upp. Vi provgick gräsmattan, tyvärr är det lite blött på sina ställen så regn vill vi inte ha. Men kan solen hålla sig framme idag och i morgon så kommer underlaget bli bra. Det var dagens arena rapport.


Fantastisk hund jag är som kan läsa tidningen eller hur ?


Salma

Av Mia - 15 maj 2007 09:27

I natt gick jag upp för att dricka lite. När jag kom ut från sovrummet så ser jag en läskig mus ligga på golvet. När jag stått och morrat på den ett tag så kommer matte upp och tänder lampan. Hon undrar vad jag sysslar med och går fram till musen, tar upp den och sträcker den mot min nos. Dårskalle! Hon påstår att det bara är en strumpa. Till sist smakar jag på den och då inser jag att det inte var en läskig mus.


Kram !

Salma

Av Mia - 14 maj 2007 21:12

Får man lov att skryta hur mycket man vill på sin blogg?

Jag gör det, ni som tycker det luktar får helt enkelt sluta att läsa.


Idag på agilityn har jag varit superduktig. Vi började med att träna nergången från balansen, inga problem för mig. Sedan fick jag prova att gå hela vägen, inga problem för mig. Efter ett tag så fattade jag hur himlans kul det var och att om jag gick fortare så kom jag fortare fram till belöningen. KORV.

 Sedan var det dags att prova tunneln, inga problem för mig. Fattade direkt att om jag sprang igenom så väntade korven på mig på andra sidan.

 Efter tunneln så skulle vi träna på att gå framåt, där började det bli lite svårt eller rättare sagt jag började bli lite trött (och mätt). Men fixade det ganska bra till slut.

 Som avslutning så tränade vi slalom, det är också svårt men jag är nöjd med mina små framsteg.


Åh vad jag är bra ! Blivande agilitystjärna.

Salma Superstar

Av Mia - 14 maj 2007 13:39

Grattis! Till min syster Di Di och halvbror Totte till era superfina resultat i Österbybruk. Läs mer på vår uppfödares sida


Chicabeamis kram!

Syrran

Ovido - Quiz & Flashcards