Alla inlägg under maj 2007

Av Mia - 13 maj 2007 21:02

Så då var matte hemma igen... 

 Helgen har faktiskt varit riktigt bra utan henne :-).


Jag har fått några härliga skogspromenader med husse UTAN att smutsa ner mig och i dag har jag varit på knattefotboll hela dagen. Lillhusse har spelat sina första matcher :-) Önskar att jag fått vara med och jaga bollen det såg så kul ut.


Nu i kväll har matte och jag tränat lite inför utställningen på att ställa upp snyggt. Det är svårt för matte säger att jag ska stå stilla och vara glad samtidigt. Men när jag är glad så vill jag hoppa. När matte gett mig kommandot stå så tittar hon på mig och sedan ska hon på mitt bakben och flytta det lite. Men jag har kommit på att jag kan flytta benet själv när jag känner att hon nuddar mig. Smart va!

 Sen skulle jag bli lite klippt och kammad. Håret i öronen skulle dras ut, jobbigt :-( Jag är faktiskt jättetrött i kväll, det tar på krafterna att vara på fotboll.


Voff!

Salma

Av Mia - 11 maj 2007 13:08

Tidigt i morse gick jag och matte en runda i skogen. Jag fick vara lös, härligt! Ända tills ett råjur dök upp. Matte ropade stanna till mig, givetvis stannande jag och det gjorde rådjuret också. Va! ett dresserat rådjur.... Jag har inte fattat att hundar kan jaga rådjur så jag är mest rädd för dem. När vi kom hem blev det tovutredning inför utställnngen.


Ha en trevlig helg!


Salmis

Av Mia - 10 maj 2007 21:34

Min matte säger att jag ser ut som en byracka när jag är blöt. Jaha säger hon det så får jag väl vara det då.

 Idag har byrackan varit på handlerkurs för sista gången. Regnet öste ner, Jag var skitful och ville hellre busa och äta korv. Trots detta så gick det väl ganska bra. Man kan ju inte vara på topp alltid.


 I morgon ska matte åka bort och kommer inte hem förrän på söndag kväll. Oj oj oj vad jag ska passa på att skita ner mig :-).


Byrackan Salma

Av Mia - 9 maj 2007 08:31

Här sitter jag och flickorna på salongen och myser i vår soffa. Jag har världens bästa jobb som salongshund. Blir kelad mellan kunderna och många kunder går först in till mig och hälsar innan de sätter sig i stolen hos matte eller någon av de andra frissorna.


Skämt som jag är trött på att höra på jobbet:

Har ni provat permanenterna på hunden?

Har ni spillt brun färg på hunden?


Lagottiskram!

Salma

Av Mia - 8 maj 2007 22:27

Vill bara önska alla som ska på utställningen i Österbybruk Lycka till!

Av Mia - 8 maj 2007 21:23

Som väntat blev det ingen förundersökning av Kamphundsanfallet :-( Men det känns ändå bra att saken är anmäld ifall den hunden attackerar någon annan en annan gång.


VARNING ! texten här under lämpar sig inte för äckelmagade känsliga personer samt små barn.

Jag jag hittat en ny delikatess: kissig blöja. Tyvärr hann jag inte äta så mycket innan matte kom och klöktes och snodde "godiset". Gissa om mina bajskorvar varit fasta och fina efter detta kalaset.

SLUT på varningen.


Kram !

Äckelpoddan Salma

Av Mia - 7 maj 2007 21:40

Hej kompisar!


Idag har jag varit på agilityträning :-) Nu äntligen fick vi prova lite på slalom och balansen. Matte la en korvbit i ena änden på slalomen och så skulle jag lista ut hur jag skulle komma fram till den. Försökte jag gå fel så höll hon emot i kopplet och när jag gick rätt släppte hon.

 På balansen fick vi träna på att gå ner. Matte lyfte upp mig en bit och sedan gick jag fint ner och trampade på locket. Duktiga, duktiga mig :-)

Vi tränade även på starten och springa i cirkel samt lite trixs. Jag lärde mig att snurra först åt ena hållet och direkt efter åt det andra hållet. Jag klarade att backa också. Oj så roligt det är, kanske är det freestyle vi borde satsa på.


Må så gott - igelkott !

salmis

Av Mia - 6 maj 2007 22:32

I dag kom ringfördelningen ut på Nskk:s hemsida . På fredagen är vi 38 st Lagotto och på lördagen 37 st. Domarändring på lördagen till Annica Ulltveit moe.


Kramis Salma

Ovido - Quiz & Flashcards