Alla inlägg under juni 2007

Av Mia - 16 juni 2007 14:59

HD grad B och artros ua (0).

Så sköööönt ! Nu får jag träna så mycket jag vill och det finns inga ursäkter för matte att inte springa eller cykla med mig.


Glada Salma!

Av Mia - 16 juni 2007 13:33

Idag har jag provat på att vara svart istället för vit. Lite omväxling måste man ju ha. Uppenbarligen så gillade inte matte den nya färgen.

 Hur gick detta till då?

Jo vi var ute på skogspromenad, jag, matte och minimänniskorna. Vi lekte en jätterolig lek där minisarna gömmer sig i skogen och matte håller kvar mig tills det är dags för mig att hitta dem. Jag har jättesvårt att sitta kvar och vänta på kommandot hitta, det liksom sprätter i hela kroppen av glädje. Sen äntligen släpper matte mig och säger hitta och då far jag iväg det snabbaste jag kan. Ibland har de gömt sig på samma ställe och ibland sitter de på olika platser. Men för mig som är så duktig är det inga problem. Godis får jag också, först av minisarna när de är hittade och sedan av matte när jag kommer tillbaka till henne. Detta gjorde vi flera gånger och när det var dags för sista gången gick Felix i väg. Det tog en jättelång stund innan han ropade att han var klar och han var långt borta. Men för mig (som är så duktig) är det inga problem att hitta honom. Han satt bredvid det som brukar vara en bäck men som nu är en svart geggig lergång. Nu får jag väl erkänna att frestelsen blev lite för stor och varför inte. Jag kunde ju leta lite i "bäcken" först innan han skulle bli hittad. Och tänk om det nu skulle vara så att han faktiskt hade ramlat i. Så jag letade och letade i geggan tills matte kom. Och som ni vet så tar det mesta roliga slut när min matte kommer.

 Surtant.

Jag var ju faktiskt inte svart på en sträng på ryggen och längst uppe på huvudet. Men jag gav igen....tre fyra ristningar så att överskottsgeggan skulle gå bort. HOPPSAN kom det på dig matte! 

 Men trots allt så verkar det som om matte älskar mig för nu fick jag följa med ner till sjön och bada. Länge fick jag bada, hurra! Känner man nu till mig så vet man att jag inte kommer upp frivilligt ur sjön när matte kallar. Matte är en badkruka så hon går inte gärna i för att hämta mig. Så då fick Felix hoppa ur sina kläder och fånga mig i vattnet.

 Väl hemma igen blev jag duschad för det svarta hade inte helt gått bort i sjön. Det räckte inte ens med bara vatten utan det fick bli en shamponering också. Matte fick byta kläder och tvätta av sina ben.


Livet är skönt!

Salma

Av Mia - 15 juni 2007 23:39

Ibland blir man bara SÅ glad, detta mail damp ner i boxen idag.


Hej Mia och Salma!

 Jag och "Roffe ville bara skriva och berätta, att vi har fått en ny rutin på morgonen efter promenaden. Vi tar en kopp kaffe, lite hundmat och sätter oss framför datorn. Läser er blogg och har hittills inte blivit besvikna. Skrattet är aldrig långt borta. Fortsätt,  så att våra mornar blir fortsatt lika bra.

 Kram och tass

 Ulla o Roffe


 Kram och tass till er också !

Salma o Mia

Av Mia - 15 juni 2007 23:08

Här ligger jag med min älsklingshund som jag vann på Lilla Stockholm och tittar på barnprogram tidigt i morse.

Kram !

Vofsegull

Av Mia - 14 juni 2007 20:18

Jag och matte vill önska er alla som ska vara med lycka till på lördagens utställning. Tyvärr kommer inte vi dit eftersom Bastas matte inte vann på lotto. Hade hon gjort det så skulle vi blivit hämtade med helikopter. Har hört talas om nyklippta snygga hundar och goda kakor så denna utställning kan inte bli misslyckad.


 Ha det så kul !

Salma

Av Mia - 13 juni 2007 20:02

Idag har jag haft riktigt roligt.

Hej matte! Jag bara sitter här och gör inget särskilt.

Nu är det nog ingen som ser. Undrar hur långt ner jag kan komma?

Är du kvar matte? Visst blev hålet snyggt? - Stort? Nej matte det är ju bara EN Lagotto som får plats i det.

 När husse kom hem tog detta roliga slut. Han blev faktiskt arg för tydligen är detta hans älsklingsträd.

 Ni kan ju ana hur jag såg ut efter detta jordjobbet. Då blev det dags för ett dopp i poolen.


Matte trodde inte att jag skulle bottna.


Som ni ser så klarade jag mig bra utan flytväst.


Lagottotork

Nu har matte vänt ryggen till och vips så står det en blöt hund på bordet.

Trött efter allt bus.

Puss och kram

Salmis

Av Mia - 12 juni 2007 21:26

I går kväll när jag gick och la mig så kom jag på en ny variant av sovställning. På rygg med bakbenen sträckta rakt ut..... Precis så som jag legat på röntgen. Faktiskt riktigt mysigt att ligga så, och lätt för matte och husse att klappa mig på magen. Undrar om jag ska prova den ikväll också?


Kramelikram!

Salma

Av Mia - 11 juni 2007 21:59

Har kännt mig väldigt trött hela dagen på grund av det lungnande medlet som jag fick i morse när jag blev röntgad. Men nu ikväll kom det lite energi tillbaka i kroppen. Matte var hygglig och släppte mig här lite hemma på gräsmattan. Hon trodde väl inte att jag skulle orka att busa. Men oj så fel hon hade, jag fick springa-runt-i-cirklar fnatt. Drog en massa varv runt matte som försökte fånga mig. Men jag missade en liten detalj - kopplet satt kvar i selen. Så till sist trampade matte på kopplet och jag var fångad. Nåja det var roligt så länge det varade.


Voff!

Salma

Ovido - Quiz & Flashcards