Alla inlägg under juni 2007

Av Mia - 7 juni 2007 09:22

Jag var superduktig i morse på promenaden. Gick tätt intill mattes ben nästan hela rundan, gjorde någon liten avstickare för att kissa och bajsa. Men vem vågar annat när spårlinan hänger efter hela tiden. Om matte tyckte att jag kom för långt bort och inte genast kom på inkallning så trampade hon på linan ch då kom jag.


 Jag är inte till salu längre. Har bara haft en spekulant och det var husse men matte sålde inte mig.


Vacker tass!

Salma

Av Mia - 6 juni 2007 19:59

I dag fick jag och resten av familjen följa med husse på den årliga badplatsrensningen. Snapphanedykarna sköter detta åt Markaryds kommun varje vår. Dagens fynd blev några ölburkar, en hammare, ett diadem, en kam och lite annat skräp.


Här har husse precis hoppat i och jag är så sur över att jag inte fick följa med honom i vattnet. SÅ ORÄTTVIST!

 Jag ska ju på utställning på söndag och har badförbud. Men jag lyckades rulla mig i ankbajs ha ha, så matte var tvungen att spola av mig där hemma när vi kom tillbaka.


 Kramelikram!

Salma

Av Mia - 6 juni 2007 11:41

Jaha nu var det slut med att springa lös. Den knallorange spårlinan hänger efter mig vart jag än går.

 Tidigt i morse gick matte ut med mig i skogen, släppte mig som vanligt. När vi gått en bit så stannade jag och vägrade gå mer. Matte fortsatte och gömde sig bakom ett träd, då brukar jag alltid komma för att hitta henne. Men det hade jag inte lust med idag. När jag väntat ett tag (5-10min) på att hon skulle komma fram så vände jag och gick hemåt istället. Efter en stund kom matte gåendes efter mig och undrade vad jag sysslade med. Då började det roliga "försök ta mig om du kan". Matte försökte med leken att jag ska hoppa upp på stubbar, det har hon gjort förrut så den går jag inte på. Sedan provade hon att själv sitta stilla på en stubbe och låtsas att hon inte bryr sig om mig, den har hon också gjort förrut så den går jag inte på mer. Därefter lägger hon sig ner på magen på stigen och spelar död, den har hon också gjort förrut och när hon legat död i 10 minuter så tröttnar jag på henne och går därifrån. Sedan går hon in på en annan stig, funkar inte. Spelar död i 10 minuter till, tur att ingen annan kom och såg henne sååå pinsamt det skulle varit. Till sist när vi varit hemifrån över en timme så blir hon skitsur och går med bestämda steg hemåt, sådär har hon inte gjort förrut. Det verkade som om hon tänkte lämna mig där alldeles ensam i skogen. Då kom jag och gick fot bredvid henne MEN hon struntade i mig. Ett tag i alla fall, sedan fick hon fatt i min päls och kopplade mig. Lite läskigt var det när hon blev sån så jag gick så fint bredvid henne hela vägen hem.


 När vi kom hem satt husse vid frukostbordet och väntade på matte. Han hade bakat scones och ätit tillsammans med barnen. Sconesen hade blivit kalla så matte fick inte njuta av varma nybakade scones till frukost.


 Mitt straff blir nu att inte få vara lös mer och så länge som linan är kopplad på mig gör jag inget bus för jag vet att de kan fånga mig.

 Matte behöver lära sig hur hon ska hantera mig i dessa situationer är det någon som kan hjälpa henne ? Som alla vet så är det ju inte mitt fel att jag busar det beror ju alltid på människan.


Vov vov sa hunden

den som ändå slapp vara bunden !


Salma

Av Mia - 5 juni 2007 21:21

Jag är fortfarande till salu.

I kväll har jag fått ligga i omklädningsrummet på gymmet när matte jobbat. Skittråkigt! Jag hittade en bärbar cd-spelare där som hade ett underbart snöre i sig och i andra änden fanns det en "plopp" med två pinnar på. TUGG TUGG TUGG.... När matte spinnat färdigt så var snöret i små bitar och ploppen var befriad från spelaren.

 Men jag skäms faktiskt lite det var nog fel av mig :-( Och trots allt så var faktiskt matte lite glad för "ploppen" hade inte suttit i väggen.

 Nej jag ska nog ta och skärpa mig, får se om det blir i morgon eller...


Salma

Av Mia - 4 juni 2007 22:18

Komprecis in efter en runda med husse och jag var såå duktig. Husse skröt för matte om mig. Nu är matte ännu surare.


Voff!

Salma

Av Mia - 4 juni 2007 21:16

På min uppfödares hemsida Chicabeams finns ljuvliga små valpar att beskåda både på bild och film. Men det är klart vi är ju släkt så det är väl därför de är så underbara.


Kram alla valpisar

från storsyrran och moster Salma

Av Mia - 4 juni 2007 20:44

Matte försökte sälja mig i kväll på agilityn men ingen var intresserad. Konstigt. I och för sig var det ingen som kunde fånga mig för jag är sååå snabb. När träningen närmar sig slutet och min magen är full av godis skiter jag i vad matte säger,det är mycket roligare att springa runt och busa. Till sist gick matte därifrån ( lite orolig blev jag då). I ett svagt ögonblick kunde tjejen med Borderterrieren Spike förvilla mig så hon fick tag i min sele. Då dök matte upp igen och försökte spela glad. Men jag vet att hon var skitsur för det var då hon försökte sälja mig.

 Nu är agility kursen slut och vi ska träna hemma över sommaren. Till hösten kan vi börja på grundkursen om matte vill (hon behöver först komma över fiaskot ikväll).


 

Den här bilden tog matte på mig när vi var ute på lunchpromenad.

Livet är en lek!

Salma

Av Mia - 4 juni 2007 09:12

Jag önskar mig en egen studsboll.

Ibland lånar jag en från Felix. Man tar den i munnen och släpper den mot golvet då börjar den studsa, jättekul! Matte säger att studsbollar är farliga för de är lätta att tugga sönder. Jag skulle aldrig tugga sönder en sån rolig sak, snääälla matte kan jag inte få en.


 Just nu mår jag jättebra. Mat är gott, glimten i ögat är där och pälsen är perfekt. Bådar gott inför utställningen i helgen om jag bara kan hålla tassarna på gräset och inte få hopp- och lekfnatt i ringen :-).


Kramisar !

Salma

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19
20
21 22
23
24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards