Alla inlägg under juli 2007

Av Mia - 24 juli 2007 21:27

Just nu känns det lite trögt i utställningsformen. Iofs är det inga dåliga resultat jag har haft förutom den där tvåan i Tvååker. Men lite motgångar sporrar bara till att träna mera. Så idag har vi finputsat på både uppställningen och att gå snyggt.

 Efter att ha sett helgens stora vinnare Shibumi´s Parma så kan man inte annat än att vara imponerad. Jösses vilken show hon bjöd på, inte nog med ett BIM och ett BIS hon vann dessutom lydnaden också.

---Kanske borde man bli lite lydigare---


 När det gäller skitveckan så går det bra. Det ÖSREGNAR här och har gjort hela dagen så att bli blöt och smutsig är inga problem.


plask plask!

Salma

Av Mia - 23 juli 2007 21:33

Denna veckan får jag smutsa ner mig så mycket jag vill har matte lovat.

 I dag har jag plaskat lite i ett´dike = mjukstart på skitveckan.

Jag har äntligen fått springa lös i skogen, det var ett tag sen sist. Jag skötte mig bra och kom när matte kallade på mig. Jag gick tätt intill hennes ben en lång sträcka i skogen och sedan fick jag förtroendet att fortsätta så på gatan. Det gick också bra, nästan hela vägen hem. 5 meter från tomten sätter jag av i full galopp in genom häcken till vår trädgård. Tog några frivarv på gräsmattan och sedan sprang jag ut på gatan igen och in på grannens tomt. Jösses vad arg min matte blev då. När hon lyckats trampa på kopplet och fångat mig asade hon in mig i huset.

 Lite senare i kväll blev jag urtovad, kardad och badad. VAA!!?  Jag är nybadad, nybadad brukar betyda inga geggbad och inga rullningar. Hur ska jag nu kunna ha min skitvecka ?


Voff!

Salma

Av Mia - 22 juli 2007 22:43

...hur otroligt söta, vackra och underbara alla Lagotto som blev bättre placerade än mig på helgens utställningar måste vara ?

På både lördagens utställning i Västerås och på Radunon som var i dag fick jag 1:a pris och blev oplacerad i konkurensen.


 Desto bättre gick det för mina vänner. Min kullsyster Di-Di blev trea i unghundsklassen på lördagen och på Radunon sprang hon hem segern i densamme och fick ck. Tyvärr blev hon inte placerad i bästa tik.


 Min snygge halvbror Totte blev trea i öppenklass med ck på Radunon. Halvsyrran Tosca gjorde ett bra jobb på utställningarna och på Lagotto KM i lydnad kom hon trea i klass 1 trots att det sprungit harar på planen.


 Sötisen Ofelia visade var skåpet skulle stå, hon slog till med vinst i juniorklassen med ck båda dagarna och på Radunon kom hon trea i bästa tik. Vilken tjej!


 Mina vänner Tristan, Basta och Ia har också jobbat hårt i ringarna, tyvärr har jag inte riktig koll på hur det gick för er.


Under helgen har vi bott på Sätra Brunn i detta huset som heter Bergabo.

Kan ni se mig på bilden?


Kramisar!

Salma




Av Mia - 20 juli 2007 07:31

mot västerås. vi har nu kommit till jönköping där vi ska träffa tina. jag och matte har gått en kiss sväng. matte som inte är lika rutinerad som mig när det gäller att göra det utomhus satte sig så klart på en sån där som man inte ska sätta sig på. får se om hon kan sitta still i bilen nu. hon satte sig lite väl nära en cykel väg och chockade en cyklist dessutom. kramis salma

Av Mia - 19 juli 2007 13:48

Nu har matte bakat kladdkakor till kakkalaset på lördag o söndag. Hoppas de håller sig goda tills dess. Ja eller rättare sagt matte hoppas att de ska vara goda jag skiter i vilket eftersom det inte är till oss hundar. Vi hundar ska bara vara snygga och sköta oss i ringen och sedan ska människorna fira att vi varit duktiga !?!


Kram till alla Lagotto!

Salmis

Av Mia - 18 juli 2007 16:42

Idag har jag varit med människorna och fiskat. Tyvärr fick jag varken fiska eller bada :-(


Kramelikram

Salma

Av Mia - 17 juli 2007 21:35

På söndagens raduno är vi 120 st Lagotto anmälda. Tänk att nu finns det 120 st tryffelhundar som klipps och fixas inför utställningen. Jag tänkte först skriva ett inlägg om hur synd det är om mig som har blivit klippt och fått några tovor borttagna när jag kom på att jag troligtvis inte är den enda Lagotton som fått stå på trimbordet idag.


 Undrar hur många kassar med lagottopäls det har klippts av inför just denna utställning?


Kram till er alla!

Salma

Av Mia - 16 juli 2007 22:05

Puss på dig Snutten ! Jag vill komma in och leka med dig.

Salmis

Skapa flashcards