Direktlänk till inlägg 26 augusti 2007

Hängt med travhästar

Av Mia - 26 augusti 2007 21:29

I helgen har jag varit på släktkalas. Ja nu var det inte min släkt utan husses. Normalt sett är sådana tillställningar ganska tråkiga om man är hund, men detta var både tråkigt, läskigt och trevligt. Vi var hemma hos husses kusin som bor på landet tillsammans med 19 st dödsläskiga, skitstora och frustande giganter. Stall Johan Nilsson heter stället och giganterna är något som heter hästar. Deras jobb är att springa lite på en travbana, annnars går de bara och tuggar gräs och bajsar. Bajset är det enda som jag gillar med hästar för det smakar smaskens.

 När det blev för mycket hästar och människor för mig fick jag krypa in i min bur och det var mysigt att ligga där och kika ut på alla.

Här är jag ute och provspringer hästarnas träningsbana. Det trevliga med landet är att jag fick springa fritt, inga farliga bilar här inte. Men jag passade mig för att gå innanför stängslena för där var de läskiga hästarna.

Lillhusse var riktigt modig som provsatt Ice Spirit under övervakning av Johan.

Voff o Gnägg

Salmis

 
 
Ingen bild

Primo

26 augusti 2007 23:05

Oj vad läskigt! Jag har bara sett hästar på håll 2 ggr...men som du säger deras bajs är kalasgott! Acke han älskar att rulla sig idet, men matte blir så jääääkla förbannad då, så jag har ännu ej provat på denna "pälsförbättrande" odör... Oj du Salma du skulle varit med i dag...jag känner mig riktigt "macho" nu ;)
Nosgospusspåkinden.....
Din Primo;)

 
Yvonne & Totti & Dino

Yvonne & Totti & Dino

27 augusti 2007 09:32

Hej och tack för din uppmuntran i min blogg. Jag kommer givetvis att följa din blogg, som är en ständig källa till glädje.

Livet på landet har ju sina för och nackdelar. Hästbajs är gott anser många. På vintern när man tränar agility i ridhus, så finns det gott om sådana på banan! Hur svårt är inte det att springa förbi dom....;-)

http://www.tottigalotti.se

 
Ingen bild

Helena

27 augusti 2007 14:03

Härligt att tillbringa dagen vid hästar...om man inte är hund då förstås. Tur att du hade din bur att dra dig tillbaka till.
Vi har en 4H-gård i närheten där vi bor, så Tosca har sett hästar sen hon var liten och brukar inte bry sig. Fast hon har aldrig varit närmare än ett par meter.

 
Basta

Basta

27 augusti 2007 19:23

... hemma, i vår gata, bor det många hästar.
Jag gillar dem skarpt ........ även det som kommer ut i bakändan .... både som snacks och parfym!!!
Matte har några favvosar som hon kallar för islänningar och de kommer alltid fram och hälsar på oss, då brukar jag slicka dem på nosen *hihihihi*.
Ända tills EN DAG när jag fick en riktig "kyss" av tråden som håller pållarna på plats ....... inte kul!!
Numera smiter jag bara förbi .......

http://bippeliboppen.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 4 september 2011 20:23

I helgen har jag matte och Gila varit på Öland. Helen och Totte kom också dit för att ha en mysig helg.  På fredagen kollade vi på Långe Erik och sedan blev vi klippta inför utställningen dagen efter.     Totte var så här snygg och blev Bästa han...

Av Mia - 6 juli 2011 23:03

Idag blev jag sugen på att bada i poolen.   Ska jag hoppa i eller inte?   Liten paus på kanten i väntan på att luftmadrassen ska komma närmare.   Surfing Lagotto. Men det är jobbigt att stå upp och hålla balansen så jag....   ...lägger m...

Av Mia - 25 juni 2011 08:06

Hej !   Min syster Elsa har kommit tillbaka. Ja över helgen i alla fall sen vill nog hennes familj ha henne tillbaka igen när de kommer hem från sin semester.   Fina syrran Elsa. När vi busar med varandra har vi en alldels speciell stil. Vi ...

Av Mia - 23 maj 2011 21:50

Mitt i natten till fredag kom min morbror Totte och lilla söta Arwen till oss. Under fredagen anslöt sig Ofelia, Alpina och Lovikka till vårt gäng. Errol och Marlon kom också förbi på en kort fika. Varför denna Lagottoansamling? Jo det har varit den ...

Av Mia - 6 maj 2011 11:15

Hej! Nu ska jag berätta lite om hur det går för mig på agilityn. Förra veckan fick jag inte åka för matte sa att jag var i höglöp så då fick mamma Salma följa med istället. De tränade kontaktfält, att springa på båda sidor om matte och starter. Sal...

Ovido - Quiz & Flashcards