Direktlänk till inlägg 28 oktober 2007

Jagat löven

Av Mia - 28 oktober 2007 16:11

 


I dag har jag tagit det lugnt innomhus och ute har jag jagat löven.


Kramis!

Salma

 
ANNONS
 
Ingen bild

Primo

28 oktober 2007 20:28

Men det är ju inte så tokigt att jaga löv!! Själv har jag jagat 11v schäfer valp;)Han luktade konstigt..varken tik eller hane
Puss på din vackra nos!

 
Hannah

Hannah

29 oktober 2007 07:22

menar du att du inte har hittat på ett enda bus på hela helgen? måste vara något fel?!

http://takycard.blogg.se

 
Ingen bild

Salma

29 oktober 2007 07:44

Ja Hannah visst är det konstigt. Felet kallas löp och det gör mig så trött, så trött att jag inte orkar busa.

 
Yvonne & Totti & Dino

Yvonne & Totti & Dino

29 oktober 2007 09:55

Jaga löv är jättekul, har vi fått lära oss av Dino. Han är i högform, nu när det virvlar löv precis överallt. En extremt LYCKLIG DINO. Är din passion lika stor?

http://www.tottigalotti.se

 
Ingen bild

salma

29 oktober 2007 21:59

Min passion för löv är ganska stor men jag äter inte dem.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 4 september 2011 20:23

I helgen har jag matte och Gila varit på Öland. Helen och Totte kom också dit för att ha en mysig helg.  På fredagen kollade vi på Långe Erik och sedan blev vi klippta inför utställningen dagen efter.     Totte var så här snygg och blev Bästa han...

Av Mia - 6 juli 2011 23:03

Idag blev jag sugen på att bada i poolen.   Ska jag hoppa i eller inte?   Liten paus på kanten i väntan på att luftmadrassen ska komma närmare.   Surfing Lagotto. Men det är jobbigt att stå upp och hålla balansen så jag....   ...lägger m...

Av Mia - 25 juni 2011 08:06

Hej !   Min syster Elsa har kommit tillbaka. Ja över helgen i alla fall sen vill nog hennes familj ha henne tillbaka igen när de kommer hem från sin semester.   Fina syrran Elsa. När vi busar med varandra har vi en alldels speciell stil. Vi ...

Av Mia - 23 maj 2011 21:50

Mitt i natten till fredag kom min morbror Totte och lilla söta Arwen till oss. Under fredagen anslöt sig Ofelia, Alpina och Lovikka till vårt gäng. Errol och Marlon kom också förbi på en kort fika. Varför denna Lagottoansamling? Jo det har varit den ...

Av Mia - 6 maj 2011 11:15

Hej! Nu ska jag berätta lite om hur det går för mig på agilityn. Förra veckan fick jag inte åka för matte sa att jag var i höglöp så då fick mamma Salma följa med istället. De tränade kontaktfält, att springa på båda sidor om matte och starter. Sal...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se