Direktlänk till inlägg 29 oktober 2007

Hallå alla snygga hanar!!!

Av Mia - 29 oktober 2007 19:17

Var håller ni hus? Känner ni inte min doft?


 Jag vilar fortfarande mycket med emellanåt blir jag helt stollig och vill bara hoppa och busa.

 Sen måste jag erkänna att i kväll gjorde jag nåt riktigt dumt. Förlåt Fias matte! Men jag tyckte att ditt nymålade golv luktade äckligt och behövde fräschas upp. Tänk så många hanar som kommer att besöka din butik nu....


 BabianSalma

 
ANNONS
 
Ingen bild

Tosca

29 oktober 2007 20:59

Babian...det var vad matte kallade mig när jag löpte också...
Själv har jag haft riktig slödag idag, och storasyster med.

 
Ingen bild

Fia

29 oktober 2007 21:22

Min matte är så van vid sådana små olyckor så det gör nog inget. Undrar bara om målaren kommer att märka något, en liten bortfrätt yta, han kommer nog undra vad han har gjort för fel. Vi kan ju erbjuda vår hjälp i morgon...ha ha, kan se oss "fixa" till lite.

Kram och puss

 
Ingen bild

Primo

29 oktober 2007 21:39

Sätter mig i en taxi och åker till dig NU!!!!
måste bara vänta tills matte somnat så jag kan smyga ut...tipp tapp tipp tapp här kommer Primo snabbt snabbt tiiiill miiiin käraaaa tipp tapp tipp tapp tippe tippe tipp tapp snabbt snabbt snabbt!!!
Puss!

 
Ingen bild

Salma

29 oktober 2007 21:49

Åhh Primo jag väntar vid fönstret. Tror du att du hittar till Skåne? Nej vad dum jag är du känner väl doften, följ den.

 
Ingen bild

salma

29 oktober 2007 21:52

Ja Fia vi kan väl skylla på målaren att han missat en fläck. Jag skäms så.....Säg till när han kommer så kommer jag in och fäller honom så du kan slicka honom i ansiktet.

kramis

 
Ingen bild

salma

29 oktober 2007 21:53

Tosca: babianer kan de vara själva de där mattarna eller hur?

kram lillsyrran

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 4 september 2011 20:23

I helgen har jag matte och Gila varit på Öland. Helen och Totte kom också dit för att ha en mysig helg.  På fredagen kollade vi på Långe Erik och sedan blev vi klippta inför utställningen dagen efter.     Totte var så här snygg och blev Bästa han...

Av Mia - 6 juli 2011 23:03

Idag blev jag sugen på att bada i poolen.   Ska jag hoppa i eller inte?   Liten paus på kanten i väntan på att luftmadrassen ska komma närmare.   Surfing Lagotto. Men det är jobbigt att stå upp och hålla balansen så jag....   ...lägger m...

Av Mia - 25 juni 2011 08:06

Hej !   Min syster Elsa har kommit tillbaka. Ja över helgen i alla fall sen vill nog hennes familj ha henne tillbaka igen när de kommer hem från sin semester.   Fina syrran Elsa. När vi busar med varandra har vi en alldels speciell stil. Vi ...

Av Mia - 23 maj 2011 21:50

Mitt i natten till fredag kom min morbror Totte och lilla söta Arwen till oss. Under fredagen anslöt sig Ofelia, Alpina och Lovikka till vårt gäng. Errol och Marlon kom också förbi på en kort fika. Varför denna Lagottoansamling? Jo det har varit den ...

Av Mia - 6 maj 2011 11:15

Hej! Nu ska jag berätta lite om hur det går för mig på agilityn. Förra veckan fick jag inte åka för matte sa att jag var i höglöp så då fick mamma Salma följa med istället. De tränade kontaktfält, att springa på båda sidor om matte och starter. Sal...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se