Alla inlägg under oktober 2007

Av Mia - 12 oktober 2007 22:06

 Sovmorgon!

Bedömmningen börjar inte förrän 11.00 och vi är 35 st snygga Lagotto som ska visas upp.


Vi ses!

 Salma

Av Mia - 12 oktober 2007 21:34

Jag älskar min matte över allt annat och allt jag gör är för hennes skull. Ett exempel på det är praktikantens skor. För fjorton dagar sedan började jag att jobba på dem och sedan dess har de legat på en lite högre nivå än golvet. Men jag är en smart lagotto som lyckades hitta dem i en stol under en massa annat idag. Så jag fortsatte mitt arbete med dem och lyckades få ner dem till storlek 37. De var i storlek 39 från början. Sedan upptäckte matte mig och tog undan dem igen.

 Dumma matte hon fattar ju ingenting, jag älskar henne så mycket och jag tycker hon är värd ett par nya arbetsskor. Matte har storlek 36 så jag måste ju få jobba lite till innan hon kan använda dem.


Kramelikram

Salma

Av Mia - 11 oktober 2007 21:39

....var ute på promenad på lunchen. Har leker vi hopp upp på stenen. Lite trångt när båda ska upp på samma sten men finns det hjärterum så finns det stjärterum.


Salma o Fia

Av Mia - 11 oktober 2007 21:05

I dag har jag tuggat i mig något som matte inte vet vad det är. Inser nu att jag inte borde ha gjort det för i kväll blev jag kräkig. Matte inspekterade resultatet noggrant men fattar inte vad det är som jag ätit. Vitt och hårt och absolut inte nått man bör äta tydligen. För säkerhets skull har matte sparat en bit om ifall jag skulle bli jättesjuk så någon annan kanske kan identifiera vad det är. Så nu ligger en del av min spya på ett säkert ställe om i fall att. Alltså matte hallå hur äckligt är inte det. Jag avslutar med ett citat från filmen Ice Age "människor är äckliga".


 Allätaren Salma

Av Mia - 10 oktober 2007 21:11

I kväll var det tävling på agilitykursen. Vi skulle springa i en och en halv minut och ta så många hinder vi hann. Rent teoretiskt borde det vara superlätt men teori och praktik är inte alltid detsamma. Min stora last i sådana här sammanhang är att jag blir så laddad, så laddad och så superladdad att jag bara springer rundor i rena glädjeyran. Så också i kväll. Men så roligt jag hade och inte bara jag. Alla de andra som stod och tittade på skrattade åt den härliga, lyckliga och underhållande Lagotton.

 Matte var väl inte riktigt lika glad, hon hade fullt sjå med att springa efter mig. Man kan säga att vi tog banan på ett litet annorlunda sätt där hunden sprang först och visade vägen för människan. Jag lyckades få ihop 37 poäng, inte illa. Vi kom typ sist. Vinnaren hade 155 poäng.


 Pris fick jag ändå, tröstpris kallades det, en påse godis. Mums!

Faktiskt fick jag ett pris till, flitpris för jag varit så duktig och inte missat en endaste träning. En rosett och en påse till med godis! Mums mums!


Nu ska jag äta godis.

Salma

Av Mia - 9 oktober 2007 23:07

Här är ett par bilder från min morgonpromenad. Det var frost och skolsken och otroligt skönt.

Här sitter jag på min favoritsten och spanar ut över kalhygget.

Puss & Kram till er alla !

Salmis

Av Mia - 8 oktober 2007 19:59

Idag har jag och matte passat hundbutiken Tails när Fias matte skulle iväg en stund på lunchen. Fia och jag passade på att busa och leka. Matte fick bära in stora fodersäckar som kom med en lastbil. Jösses så mycket mat det finns i den butiken.... Nåt annat det finns gott om där är godis, jag tog mig friheten att provsmaka några valpkex. Riktigt goda var de. Men matte blev arg och sa att jag var en snattare. VAA!! Jag en snattare, nej då. Kvalitetskontrollant kallar jag det.


Voff voff

Salma butiksbiträde

Av Mia - 7 oktober 2007 14:19

Matte höll vad hon lovat idag och vi åkte till agilityplanen för att träna.

På väg mot toppen.

Hoppelihopp i full galopp.

Full fart ut ur tunneln på väg mot balansen.

Lite läskigt det här när vippen slår över, men jag får ju beröm och godis så jag har bestämt att det är kul nu.

Här tränar jag på att ha paus och ha lite tråkigt mellan varven.

Agility är superskoj!

Salma

Ovido - Quiz & Flashcards