Alla inlägg under oktober 2007

Av Mia - 6 oktober 2007 20:43

...är vad jag är, säger matte. I dag har jag varit hemma med husse och vi har gått en geggig, lerig och skön promenad i skogen.

 Matte hade lovat att vi skulle åka och träna agility men sen så ändrade hon sig och valde att åka och shoppa istället. Bläää. Men i morgon kanske.... Det är sista gången på vår agilitykurs på onsdag och då ska vi tävla mot de andra som också går där. Därför behöver vi träna på vissa hinder.


Trevlig helg!

Salma

Av Mia - 5 oktober 2007 22:35

 Jag har fått en ny mus så att jag kan fortsätta blogga. Den gamla började bli lite sliten.

Fin va!

Salma

Av Mia - 5 oktober 2007 09:42

I morse när matte skulle lämna lillhusse i skolan fick jag följa med in på skolgården. Jätteskoj är det och jag blir helt exhalterad av alla barnen. helst skulle jag vilja springa och hoppa rundor på hela skolgården men det får jag ju inte för matte.

 I stället skulle jag träna på att sitta stilla och bli klappad av barnen och det var faktiskt inte så dumt. Till sist la jag mig ner så de kom åt att klia lite på magen också.


Barn är underbara!

Salma

Av Mia - 4 oktober 2007 20:45

Ja så var det torsdag och praktikanten på plats igen. Som tur var så var jag inte med på jobbet idag så matte fick ta det där med skorna själv. Praktikanten hade inte fått mitt sms för hon hade bytt nummer så hon hade ingen aning om vad som hänt. Men konstaterade lugnt för sig själv att oj då så kan det gå med hund på jobbet och sa INGET till matte. Först när Fias matte kom och frågade hur det gått upptäckte matte att praktikanten gick omkring med trasiga skor. Stackars tjej! Men vilken härlig inställning till busiga hundar, inte ett dugg arg på mig är hon. Naturligtvis ska jag köpa nya skor till henne för då kanske jag får de gamla....

 Ni som är nya på min blogg får gå tillbaka några dagar för att läsa början på denna historia.


Voff voff !

Salmis

Av Mia - 3 oktober 2007 22:10

Så har jag varit på agility igen.

 Idag glömde jag min hjärna hemma ....eller rättare sagt jag hade tillfälligt stängt av den i början av träningen. Jag gjorde precis om jag själv trodde att jag ville. Tog de hindrena som jag kände för och sket i andra, stannade och luktade och sprang rundor. Ja detta var vad jag trodde att jag ville men insåg efter ett tag att det nog inte var så. Jag kan nämligen läsa mattes tankar och när jag hållt på ett tag så tänkte hon "att om inte den jäkla bushunden skärper sig nu så kör vi hem och skiter i träningen i dag".

 Och hem ville jag ju inte åka så jag bestämde mig för att göra som matte ville att jag skulle göra. I det stora hela gick träningen hyfsat men vi kan bättre det vet vi båda två. Jag fick träna lite extra på slalomen och till sist när jag var mycket lugnare så klarade jag den alldeles själv utan att matte höll kopplet eller lockade med godis.

Jag vet ju hur man ska göra men ärligt talat så är det en himlans omväg att gå sick sack mellan pinnarna för att komma fram till godiset. Det är ju mycket enklare att springa vid sidan om.


Tack å hej leverpastej!

Salma

Av Mia - 2 oktober 2007 23:00

I dag har jag tagit det lugnt och bara busat lite. Snodde godisväskan/påsen som matte har mitt godis i. Två gånger, fast första gången åt jag inget utan hade bara lagt den i min korg och hade den som kudde när jag sov. Andra gången jag rotade upp den ur mattes väska såg jag till att äta upp ALLT godiset.


Godis är GOTT!

Salma

Av Mia - 1 oktober 2007 21:56

Idag har jag fått följa med Fia på hennes runda i skogen. Trevligt med sällskap och lite ny miljö. Jag skötte mig jättebra tyckte matte och visst får jag hålla med henne att jag var duktig.


 När det gäller skorna som jag åt upp i fredags så har matte hjälpt mig att skicka ett sms till praktikanten för att förbereda henne på vad som väntar när hon kommer på torsdag...... det bådar inte så gott för vi har inte fått nåt svar av henne än.


 På dagens tuggfront så har jag jobbat på en heltäckningsmatta  här hemma. Tänkte hjälpa matte och husse med att få ut den för de borde verkligen inte ha den kvar. I och för sig börjar det komma på modet igen med heltäckande mattor men man ska inte ha dem i hallen.


Voff!

Salma

Ovido - Quiz & Flashcards