Alla inlägg under november 2007

Av Mia - 13 november 2007 20:09

Kolla in min vän när hon dör!!!


Av Mia - 13 november 2007 19:47

I morse var min matte så snäll.... Hon tog ut en Felix fullkornspaj ur frysen och la på köksbordet, sedan gick hon upp på ovanvåningen och klädde på sig och barnen. TACKAR!!!


 Men den hade varit godare varm än fryst.


 Sedan när hon skulle köra till jobbet så frågade hon var hennes lunch tagit vägen. Hennes lunch???  Det var väl min frukost???  Glad blev hon i alla fall när hon hittat alla foliebitarna och kunde pussla ihop dem till en hel pajform och nästan all kartong.

 

 På jobbet lägger matte sin jacka på en stol som står nära stereon, alldeles för nära tyvärr. Jag tänke se om det fanns lite godis i mattes ficka, numera stänger hon dem så det är lite krångligare att få fram godiset. Ja ja lite får man väl jobba för att få nåt gott så jag bestämde mig för att dra bort jackan till min säng i andra hörnan så jag kunde jobba ostört. Men råkade komma åt on-off knappen på stereon och när radion tystnade i salongen fattade matte att nu var det nåt bus på gång. Och när hon skulle starta stereon igen såg hon att jackan var borta och hittade den hos mig i korgen. Och inte hann jag få fram nåt godis heller :-(


Busfröken

Salma

Av Mia - 12 november 2007 20:09

och mycket vila. Ja det är en bra beskrivning av mitt liv just nu. Är så trött nu efter löpet, orkar knappt inte ens busa. Knappt.... lite bus har det faktiskt blivit. BusLight :-)

 I morse skalade matte en stor fin morot, mums tänkte jag. Men nej då den var inte till mig hon stoppade den i en påse och la den i lillhusses skolväska. Men som tur var glömde hon stänga väskan ordentligt så när jag blev själv på undervåningen kunde jag lätt fiska upp den.

 Stackars lillhusse tänker ni väl nu som blev utan morot i skolan. Det är lugnt min matte är smart, lite för smart för min smak, för när hon såg att jag tuggade på en plastpåse så la hon ihop ett och ett - trots att det inte fanns ett endaste spår kvar av moroten. Lillhusse fick en ny och jag fick skäll.


 Jag har kommit på värsta godisgömman, mattes jackficka. Där ligger nästan alltid något gott och det är bara att gå och hämta när man är sugen. Om matte inte är i närheten förstås.


Nä nu ska jag vila mig lite igen.


smask smask!

Salma

Av Mia - 11 november 2007 21:17

I morse ville matte inte gå upp, trots att jag försökte väcka henne med Lagottomys. Till sist blev det panik.... jösses så bajsnödig jag var. Fick börja krafsa på ytterdörren det värsta jag kunde. Till sist efter att barnen ropat på matte kom hon upp och gick ut med mig. Åh ni anar inte hur skönt det kan vara att få komma ut i busken.

 Har även idag fått leta barn i skogen. Börjar bli värsta proffset på detta nu, så ring mig ifall ni har nåt bortsprunget barn i skogen.

 Sedan fick jag vara själv hemma ganska länge för lillhusse skulle spela fotbollscup.


krafs krafs!

Salma

Av Mia - 10 november 2007 21:33

Matte, lillhusse och jag har precis varit ute och spanat in stjärnorna på himlen. Ja jag brydde mig mer om gräset och löven och att kissa än Lilla Björn och Karlavagnen. Matte hade fullt sjå med att få rätt på kartan, stod vi under gatlyset kunde vi se kartan och stod vi i mörkret syntes stjärnorna bättre. Det finns en som heter Lilla Hund, undrar om det är jag.


Voff voff!

SalmaStjärnan

Av Mia - 10 november 2007 15:18

...har jag fått ge en lite längre promenad. Igår var matte mest i sängen eller på toa. Så då blev det endast kortare kissturer medans matte stod i buskarna och klöktes. Men idag blev det en härlig skogssväng.

Jag och Filippa poserar på en stubbe.

Husse ringde hem från Egypten och meddelade att hans dröm gått i uppfyllelse. Att få dyka med hajar....


Voff voff

Salma

Av Mia - 9 november 2007 18:06

... tycker jag. Tyvärr får jag inga egna när familjen har fredagsmys. Men som tur är så spills det alltid något.....


Kramis
Salma

Av Mia - 8 november 2007 21:12

Jag har gjort en ny sida på min hemsida som heter Släkt & Vänner. Om du är min vän eller släkting och inte redan är med så skicka gärna en bild på dig till mig. Adressen finns på hemsidan. Jag vill ju ha alla kompisar där och tyvärr hade matte inte bra bilder på alla.


Puss & Kram

Salma

Ovido - Quiz & Flashcards