Alla inlägg under december 2007

Av Mia - 10 december 2007 23:37

Under ca. en veckas tid har jag inte varit det enda djuret som åkt i bilen. Varje morgon har matte konstaterat att någon suttit inne i förarsätets ryggstöd och tuggat på stoppningen som ramlat ut i små bitar. Hon har varit helt säker på att detta skett nattetid när bilen står på uppfarten.

 I går kväll satte husse in en musfälla i bilen med en köttbulle. Vaa! köttebulle till musen och ingen till mig. Jag tycker inte att musen ska få belöning för det där buset den håller på med. I morse var köttbullen borta och fällan var tom. Husse laddade den igen med ytterligare en köttbulle och satte tillbaka fällan i bilen så att det var på plats tills i natt.


 I kväll när vi kom hem från jobbet slog matte ett öga på fällan och så där i dunklet så tyckte hon att den verkade ha löst ut. Hon tar upp dem, känner att den väger lite mer än vad den borde. Mycket riktigt där satt den - busmusen. Naturligtvis har jag vetat hela tiden att musen åkt med varje dag, gömd där inne i sätet nära, nära mattes rygg. Nu återstår det bara att se om han var singel eller om hela familjen är ute och åker Ford. Fortsättning följer......

---------------------------------------------------------------------------------------------

13 dec.

Busmusen var inte ensam. Hans flickvän fångades natten efter. Sedan dess har det varit lugn och ro i bilen. Om nu inte det finns minibusmusar inne i sätet........

Salma


Av Mia - 10 december 2007 19:34

I dag när vi skulle hämta Fia för att gå lunchpromenaden så upptäckte jag nåt nytt smarrigt i butiken.


Kolla in så många kakor! Det bästa med dom är att de är bara till hundar.


Kramis

Salma

Av Mia - 9 december 2007 21:49

Nu är det snart dags för utställningsfika i Stockholm (för er människor) och min matte undrar om hon ska ta med sig lussebullar eller pepparkakor. Vem har tänkt att ta med vad? Vem tar glögg?

 Jag planerar att försöka tjuva åt mig nån lussebulle för de är sååå goda.


Salma

Av Mia - 9 december 2007 21:37

Jag är en blöt och frusen stackars liten Lagotto. Brrrr....

Men min matte älskar mig......

Salmis

Av Mia - 9 december 2007 10:45

I går kväll när matte gick och la sig hittade hon mig så här i sängen.

Det här är en av mina älsklingsgosedjur. Dino heter han och har tre pipande ägg i sin mage som man kan ta ut.


Goseligos!

Salma o Dino

Av Mia - 7 december 2007 21:46

I morse när vi skulle gå rundan före jobbet så mötte vi Fia och hennes matte. Så vi gick den tillsammans. Fia berättade att en vän till henne, en hane skulle hänga med henne på förmiddagen och hon lovade att de skulle komma in på mitt jobb så jag fick träffa honom.

 Ja nu blev det mötet inte särskillt trevligt enligt min mening. Men Fia hon hade trevligt. Hon löper och tydligen är hon närmare höglöp än vad hennes matte trott. Så hon ställer sig lite utmanande och lägger svansen åt sidan.  Hanen struntar då fullkommligt i mig och har bara ögon för Fia.

 Jag blir då skitsur och sätter mig i en hörna......på sladden till radion som dras ut. Inte ska det vara nån romantisk bakgrundsmusik om jag får bestämma.

 Fias matte blir lite nervös och utbrister "Kondom, vi måste använda kondom"

"Men var ska vi hitta en sån liten kondom" säger min matte (bra sagt matte, för liten var just det rätta ordet...... ha ha ha).

"Kolla här ligger ju tio stycken" säger Fias matte som just hittat ett par latexhandskar (matte brukar använda sådana när hon färgar hår).

 Ta lillfingret, tänker jag.


Nåja han var lite tafatt den där grabben så det blev inget i mitt fikarum som tur var. Sedan fick jag höra att han hade fått ha ett skvättskydd på sig resten av förmiddagen.

 Jag kom över min surhet lagom till lunch och tog med Fia på vår lunchpromenad. Hon är ju trots allt min älskade bästis.

Här står vi i ösregnet på trottoaren.


Trevlig helg!

Salma

Av Mia - 6 december 2007 20:16

När det ska bli jul så ska det ju städas överallt. Min matte är dålig på sånt så jag tänkte att jag skulle hjälpa till lite. I kväll när de var på julfest i skolan så passade jag på att rensa ut ur ett skåp där det finns hundgodis, gamla trasiga hundleksaker som väntar på att bli lagade mm. Godiset åt jag upp och en leksak totalkvaddade jag så matte slipper laga den. Bra för nu blev det bättre med plats i skåpet.


Duktiga Salma

Av Mia - 5 december 2007 20:38

Kan man stämma sin matte för sånt här trams?


Lilla vovven under luvan

Ovido - Quiz & Flashcards