Alla inlägg under december 2007

Av Mia - 5 december 2007 15:44

Åh en sån köttbulls fest!

I dag skulle det göras julköttbullar i mitt hus. Barnen rullade och matte stekte. Jättebra när barnen hjälper till tycker jag för de spiller alltid något och har inte samma koll som matte på sakerna. När alla var färdiga så fick jag tre stycken i min matskål att festa på, mums så goda de var.


 Jag har också träffat en urgullig kille, en tio veckors St. Bernhard. Han var lite rädd för mig. Hans husse påstod att han skulle väga 75 kilo när han blev stor men det tror jag inte på för han var t o m mindre än mig nu. Lite tjockare kanske men definitivt mindre.


Tjo och hej!

Salma

Av Mia - 4 december 2007 22:21

Det borde finnas gränser över hur ful man kan vara.....

Töntig tomteluva och fångad mitt i en gäspning.


Förutom detta fotofiasko så har min dag varit bra. Jag har fått leka med Fia jättemycket, jag har fått vara hos dem i kväll när matte jobbade på gymmet.


Puss o kram!

Salma

Av Mia - 3 december 2007 20:14

I dag ska jag visa en liten film när jag gör något som jag verkligen är bra på, nämligen gräva i rabatten. Redan här när jag var 10 veckor gammal lyckas jag få till en fin håla eller hur?

Salma


Av Mia - 2 december 2007 17:45

Konstig rubrik kanske men jag ska förklara. Jag brukar inte precis gilla dammsugaren, ingen annan i familjen heller för den delen. Lite synd om den så jag har kommit på ett sätt att vara kompis med den. När jag varit ute en runda i regnet idag och matte höll på att dammsuga när jag kom in så råkade jag ställa mig bredvid den. Till min förvåning så var det riktigt skönt att stå där för ut ur denna otäcka maskin kom varm luft rakt på blöta, kalla mig. Så jag stod där och njöt ganska länge. 


 Ett litet adventspaket har jag också fått idag. Barnen i vår familj får adventspaket istället för ett varje dag och så även jag så klart. Ett litet ben var där inuti pappret.


 Lite pälspill och kloklippning har jag fått stå ut med.

 Men roligast var när jag fick träna lite freestyle i morse. Vi håller på att träna in ett trick där jag ska gå in under mattes ben när hon står bredbent, sedan ska jag vända bakom henne och stanna halvvägs ute på vägen tillbaka. Därefter går vi framåt och jag ska hålla min position mellan mattes ben.


Kramis

Salma

Av Mia - 1 december 2007 17:27

 ...är det ju dags för Stora Stockholm, så fort tiden går. Bara två veckor kvar. Gissar att det kommer att bli en del pälspill nu fram tills dess.

 Vi ska ju åka tåget dit och matte undrar vad jag ska tycka om det. Troligtvis bryr jag mig inte alls och kommer att sova gott. Matte kommer väl inte sova något alls för när man har hund med så får man ingen säng på nattåget bara en stol. Men hon brukar ju inte sova särskillt mycket före utställning ändå så det spelar ingen roll om hon sitter eller ligger.


Kramelikram!

Salma

Skapa flashcards