Direktlänk till inlägg 14 januari 2008

Dagens bilder

Av Mia - 14 januari 2008 15:05

I dag är vi hemma och vabbar. Vår lilla människa är sjuk. Därför blir det inte någon lång promenad men jag har fått leka på lekplatsen.

Ge mig tofsen!

Så där ja nu ska jag bara gräva ner den.

Eller det blir kanske bättre här. Gott luktar det i denna hålan i alla fall.

Ha ha matte jag har tofsen. Kom och ta den om du kan!

Tyst jag hör nåt i skogen.


Vacker tass!

Salma

 
ANNONS
 
Ingen bild

La famiglia

14 januari 2008 15:54

Men hur går det med den hittade hunden? Du måste ju hålla oss läsare informerade

 
Ingen bild

Hannah

14 januari 2008 16:15

Ja jag undrar också äver hittehunden

 
Ingen bild

Tessan med voffsar

14 januari 2008 17:14

Ja med undrar!!

Primo till Salma: Vill oxå leka med dig!
Puss!

 
Yvonne & Totti & Dino

Yvonne & Totti & Dino

15 januari 2008 10:26

På våra lekplatser sitter stora skyltar om hundförbud.:-(

http://www.tottigalotti.se

 
Ingen bild

salma

15 januari 2008 13:03

Yvonne: Ja ibland kan man undra ifall hundar har pest eller nåt liknande. Naturligtvis släpper man inte en hund lös om där är barn på lekplatsen. Och skulle den bajsa så tar man upp det. Hundkiss (om det nu skulle råka bli en skvätt) är väl inte äckligare än katt, kanin och rådjurskiss eller fågelbajs.
Kan tillägga att på vår lekplats är det väldigt sällan några barn och fotbollsplanen bredvid är lika outnyttjad. Den är perfekt att träna olika moment på.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 4 september 2011 20:23

I helgen har jag matte och Gila varit på Öland. Helen och Totte kom också dit för att ha en mysig helg.  På fredagen kollade vi på Långe Erik och sedan blev vi klippta inför utställningen dagen efter.     Totte var så här snygg och blev Bästa han...

Av Mia - 6 juli 2011 23:03

Idag blev jag sugen på att bada i poolen.   Ska jag hoppa i eller inte?   Liten paus på kanten i väntan på att luftmadrassen ska komma närmare.   Surfing Lagotto. Men det är jobbigt att stå upp och hålla balansen så jag....   ...lägger m...

Av Mia - 25 juni 2011 08:06

Hej !   Min syster Elsa har kommit tillbaka. Ja över helgen i alla fall sen vill nog hennes familj ha henne tillbaka igen när de kommer hem från sin semester.   Fina syrran Elsa. När vi busar med varandra har vi en alldels speciell stil. Vi ...

Av Mia - 23 maj 2011 21:50

Mitt i natten till fredag kom min morbror Totte och lilla söta Arwen till oss. Under fredagen anslöt sig Ofelia, Alpina och Lovikka till vårt gäng. Errol och Marlon kom också förbi på en kort fika. Varför denna Lagottoansamling? Jo det har varit den ...

Av Mia - 6 maj 2011 11:15

Hej! Nu ska jag berätta lite om hur det går för mig på agilityn. Förra veckan fick jag inte åka för matte sa att jag var i höglöp så då fick mamma Salma följa med istället. De tränade kontaktfält, att springa på båda sidor om matte och starter. Sal...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se