Direktlänk till inlägg 7 februari 2008

utställningslydnad

Av Mia - 7 februari 2008 22:00

Det finns kanske inte nåt som heter så, utställningslydnad. Men matte har tränat det med mig i kväll.

 Det gick ut på att simulera utställning fast helt utan koppel. Först skulle jag stå alldeles stilla i rätt position. Lääänge skulle jag stå. Matte gick en bit i från och runt för att kolla in mig från alla vinklar. Jag skulle bara stå som förstelnad.

 Sedan tränade vi på att gå fint, detta också utan koppel. Jag skulle hålla rätt position hela tiden även när matte bytte riktning. När matte ökade takten skulle jag också göra det UTAN att börja hoppa och skutta eller galoppera. Det gick ganska bra det också, lite svårt var det när hon vände helt om. Då ville jag gärna skutta lite för att hinna ifatt henne.

 Jättemycket beröm fick jag när vi upprepat dessa moment ett antal gånger för jag var superduktig. Matte tycker att jag ska vara lika duktig nästa lördag när det är dags för utställning i Odense. Men det får vi se då vad jag känner för.


SalmaVofsegull


 
 
Ingen bild

Primo

7 februari 2008 23:09

Du är ju så duktig min sötnos! Jag önskar ( eller egentligen min matte som gör det) att du kunnat vara här och lära mig "utställningslydnad". Jag vet INTE hur man ska stå stilla i en "frusen" position osv....HJÄLP!
Du kommer fixa Odense lysande hur du än gör!

Oj min söta "utställningsdocka" du kommer fixa Odense som en "Schweisisk klocka"....

Den var dålig;) ha ha....

 
Krölle & Alessia

Krölle & Alessia

7 februari 2008 23:13

Så duktig du är. Vi är övertygade om att du kommer hem med ett CERT. Du måste berätta för oss när du kommer hem från Odense. Bara du förstår norska, danska är ju inga problem.
Är det något på danska du inte förstår så fråga mej, Krölle. Jag bodde ju i Danmark när jag var liten. Jag kan allt. Puss från oss.(Alessia hotar med att skriva nästa gång)

http://www.tinytufts.se

 
Ingen bild

salma

8 februari 2008 07:09

Primo dina rim är aldrig dåliga. Ni skulle bott lite närmare så kunde vi leka och träna tillsammans. Ni kan så mycket som vi skulle behöva kunna.

kram

 
Ingen bild

salma

8 februari 2008 07:12

Krölle: Det låter fint att du tror på mig, det behövs alltid lite support. Självklart kommer jag berätta hur det gick när vi kommer hem, om inte matte är allt för sur för då låter hon mig inte sitta vid datorn.

kramis

 
Yvonne &Totti & Dino

Yvonne &Totti & Dino

8 februari 2008 09:20

Ställer man ut hundar utan koppel i Danmark? Eller tränade du bara på att vara lydig i allmänhet?

http://www.tottigalotti.se

 
Ingen bild

Primo

8 februari 2008 13:16

Suck...ja det önskar jag med....men jag vet ju inte om det är så mycket vi skulle kunna lära dig och din matte??

Primo denna gången utan rim....

 
Jaxon

Jaxon

8 februari 2008 14:50

Det ska bli en fröjd att få se dig i ringen i Malmö, eller matte tycker det. Jag är mest intresserad av att få lite tips på bus:) Du är ju fortfarande mästaren!! Kram på dig tjejen.

http://Jaxon

 
Ingen bild

salmas matte

8 februari 2008 21:45

Yvonne: Nej tack och lov så gör man inte det. Tanken var att få henne att stå stilla länge i rätt position och när hon är lös så koncentrarar hon sig bättre.

 
Ingen bild

salma

8 februari 2008 21:47

Primo: Jo allt det där som ni gör i skogen, du vet, letar efter människor eller saker och sånt. Det kunde ni lära oss.

puss

 
Ingen bild

salma

8 februari 2008 21:53

Jaxon: Fröjd att se mig i ringen....

Grabben jag ska lära dig allt jag kan om bus och jag tror faktiskt att du kommer bli bättre än mig en dag.

Vi ses i Malmö!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 4 september 2011 20:23

I helgen har jag matte och Gila varit på Öland. Helen och Totte kom också dit för att ha en mysig helg.  På fredagen kollade vi på Långe Erik och sedan blev vi klippta inför utställningen dagen efter.     Totte var så här snygg och blev Bästa han...

Av Mia - 6 juli 2011 23:03

Idag blev jag sugen på att bada i poolen.   Ska jag hoppa i eller inte?   Liten paus på kanten i väntan på att luftmadrassen ska komma närmare.   Surfing Lagotto. Men det är jobbigt att stå upp och hålla balansen så jag....   ...lägger m...

Av Mia - 25 juni 2011 08:06

Hej !   Min syster Elsa har kommit tillbaka. Ja över helgen i alla fall sen vill nog hennes familj ha henne tillbaka igen när de kommer hem från sin semester.   Fina syrran Elsa. När vi busar med varandra har vi en alldels speciell stil. Vi ...

Av Mia - 23 maj 2011 21:50

Mitt i natten till fredag kom min morbror Totte och lilla söta Arwen till oss. Under fredagen anslöt sig Ofelia, Alpina och Lovikka till vårt gäng. Errol och Marlon kom också förbi på en kort fika. Varför denna Lagottoansamling? Jo det har varit den ...

Av Mia - 6 maj 2011 11:15

Hej! Nu ska jag berätta lite om hur det går för mig på agilityn. Förra veckan fick jag inte åka för matte sa att jag var i höglöp så då fick mamma Salma följa med istället. De tränade kontaktfält, att springa på båda sidor om matte och starter. Sal...

Ovido - Quiz & Flashcards