Direktlänk till inlägg 22 februari 2008

Diva

Av Mia - 22 februari 2008 22:00

I dag på lunchpromenaden mötte vi en liten hane, gissar att det var en Jack Russel. Han blev helt förälskad i mig, vem skulle inte bli det ;-).

 Så jag lät honom lukta lite där fram på mig. Sedan tyckte jag att det fick vara nog så jag gick därifrån. Han var verkligen inte min typ, liten och släthårig. Nej ge mig en riktig karl - robust och lockig.


Salma

 
ANNONS
 
Krölle, Alessia & Intensa

Krölle, Alessia & Intensa

22 februari 2008 22:17

Som Primo menar du?
Puss puss puss

http://lagottoflickorna

 
Ingen bild

Primo

23 februari 2008 00:03

Robust -JA. lockig- JA !! När ska jag komma???

Åhh Salma min lilla Diva, din kavaljer det vill jag bliva!!
Puss puss

 
Tristan

Tristan

23 februari 2008 10:16

Eller som jag. Du skulle känna på mina krulligalockar, de är fasta, hårda och snygga. har även fått höra av domare Jochen Eberhardt då han gjorde mig till BIR att jag var rustik och härligt maskulin.
Det måste vara mig du pratar om...

http://takycard.blogg.se

 
Cavvetjejerna

Cavvetjejerna

23 februari 2008 10:27

Vi är också mycket kräsna när det gäller det motsatta könet. Dom ska vara ståtliga och vackra, lukta gott och framför allt låta oss undersöka dom riktigt noga genom att lukta överallt.
Ha en bra busdag... Molly & Moa

http://cavaliersajten.bloggagratis.se

 
Ingen bild

malte o snoken

24 februari 2008 10:53

vi e små...men strävhåriga...kanske vi duger? /malte o snoken ps! det är inte strl som e av betydelse!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 4 september 2011 20:23

I helgen har jag matte och Gila varit på Öland. Helen och Totte kom också dit för att ha en mysig helg.  På fredagen kollade vi på Långe Erik och sedan blev vi klippta inför utställningen dagen efter.     Totte var så här snygg och blev Bästa han...

Av Mia - 6 juli 2011 23:03

Idag blev jag sugen på att bada i poolen.   Ska jag hoppa i eller inte?   Liten paus på kanten i väntan på att luftmadrassen ska komma närmare.   Surfing Lagotto. Men det är jobbigt att stå upp och hålla balansen så jag....   ...lägger m...

Av Mia - 25 juni 2011 08:06

Hej !   Min syster Elsa har kommit tillbaka. Ja över helgen i alla fall sen vill nog hennes familj ha henne tillbaka igen när de kommer hem från sin semester.   Fina syrran Elsa. När vi busar med varandra har vi en alldels speciell stil. Vi ...

Av Mia - 23 maj 2011 21:50

Mitt i natten till fredag kom min morbror Totte och lilla söta Arwen till oss. Under fredagen anslöt sig Ofelia, Alpina och Lovikka till vårt gäng. Errol och Marlon kom också förbi på en kort fika. Varför denna Lagottoansamling? Jo det har varit den ...

Av Mia - 6 maj 2011 11:15

Hej! Nu ska jag berätta lite om hur det går för mig på agilityn. Förra veckan fick jag inte åka för matte sa att jag var i höglöp så då fick mamma Salma följa med istället. De tränade kontaktfält, att springa på båda sidor om matte och starter. Sal...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se