Direktlänk till inlägg 26 februari 2008

Ny sovplats

Av Mia - 26 februari 2008 21:28

Nu börjar jag känna mig hemma i det nya fikarummet. Idag hittade jag en perfekt plats att ligga på.

Mycket bättre utsikt har man härifrån, när man vaknar.....

kramis

Salma

 
ANNONS
 
Ingen bild

Primo

26 februari 2008 23:03

Men du salma, det ser ju helt underbart ut ju!Soffan ser ju såååå stor ut och du så liten liten....Ja söt är du som få!
puss på din lilla nos och massor av örnonsnosgos...;)

 
La famiglia

La famiglia

26 februari 2008 23:29

Jag vet en hund till som trivs väldigt bra på just ryggstödet till soffan. En hund vars namn börjar på i och slutar på a.

http://hundblues.blogspot.com

 
Karin

Karin

27 februari 2008 06:02

Smart placering!! Men det ser lite farligt ut, akta så du inte trillar ner. Var rädd m dig "lilla hjärtat" .......

http://bippeliboppen.bloggagratis.se

 
Ingen bild

malte o snoken

27 februari 2008 08:41

Bara du inte trillar ner om du råkar vända dig i sömnen!! Annars är du det smycke som piffar upp soffan!!/malte o snoken som ofta trillar ur sin fåtölj i sömnen...

 
Hannah & Tristan

Hannah & Tristan

27 februari 2008 17:23

Smart ställe att sova på

http://takycard.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 4 september 2011 20:23

I helgen har jag matte och Gila varit på Öland. Helen och Totte kom också dit för att ha en mysig helg.  På fredagen kollade vi på Långe Erik och sedan blev vi klippta inför utställningen dagen efter.     Totte var så här snygg och blev Bästa han...

Av Mia - 6 juli 2011 23:03

Idag blev jag sugen på att bada i poolen.   Ska jag hoppa i eller inte?   Liten paus på kanten i väntan på att luftmadrassen ska komma närmare.   Surfing Lagotto. Men det är jobbigt att stå upp och hålla balansen så jag....   ...lägger m...

Av Mia - 25 juni 2011 08:06

Hej !   Min syster Elsa har kommit tillbaka. Ja över helgen i alla fall sen vill nog hennes familj ha henne tillbaka igen när de kommer hem från sin semester.   Fina syrran Elsa. När vi busar med varandra har vi en alldels speciell stil. Vi ...

Av Mia - 23 maj 2011 21:50

Mitt i natten till fredag kom min morbror Totte och lilla söta Arwen till oss. Under fredagen anslöt sig Ofelia, Alpina och Lovikka till vårt gäng. Errol och Marlon kom också förbi på en kort fika. Varför denna Lagottoansamling? Jo det har varit den ...

Av Mia - 6 maj 2011 11:15

Hej! Nu ska jag berätta lite om hur det går för mig på agilityn. Förra veckan fick jag inte åka för matte sa att jag var i höglöp så då fick mamma Salma följa med istället. De tränade kontaktfält, att springa på båda sidor om matte och starter. Sal...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se