Direktlänk till inlägg 28 februari 2008

Bråttom

Av Mia - 28 februari 2008 21:13

Oj oj jag har knappt tid att blogga nåt. Fia är här hos mig i kväll och ska sova över så vi busar för fullt.


Kramis Salma

 
ANNONS
 
Krölle, Alessia & Intensa

Krölle, Alessia & Intensa

28 februari 2008 21:36

Så kul du och Fia har det. Vi vill också vara med
Puss puss puss

http://lagottoflickorna

 
Ingen bild

Primo

28 februari 2008 22:51

JAG KOMMER, VILL OXÅ BUSA MED ER!!!!!

Pussis till er båda!

 
Liquerizia

Liquerizia

28 februari 2008 23:12

Hej på dej. Tack för grattis till mej och ungarna. Jag är jättepigg och sprallig som vanligt. Ska be mamsen om bilder när "råttorna" är tittbara, haha.
Puss & Kram
Liq

http://lagottoflickorna

 
Ingen bild

cavvetjejerna

29 februari 2008 10:30

Tänk vad ni ska sova gott i kväll efter allt bus. Vi tar det lugnt idag med vår sjuka matte.
Molly & Moa

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 4 september 2011 20:23

I helgen har jag matte och Gila varit på Öland. Helen och Totte kom också dit för att ha en mysig helg.  På fredagen kollade vi på Långe Erik och sedan blev vi klippta inför utställningen dagen efter.     Totte var så här snygg och blev Bästa han...

Av Mia - 6 juli 2011 23:03

Idag blev jag sugen på att bada i poolen.   Ska jag hoppa i eller inte?   Liten paus på kanten i väntan på att luftmadrassen ska komma närmare.   Surfing Lagotto. Men det är jobbigt att stå upp och hålla balansen så jag....   ...lägger m...

Av Mia - 25 juni 2011 08:06

Hej !   Min syster Elsa har kommit tillbaka. Ja över helgen i alla fall sen vill nog hennes familj ha henne tillbaka igen när de kommer hem från sin semester.   Fina syrran Elsa. När vi busar med varandra har vi en alldels speciell stil. Vi ...

Av Mia - 23 maj 2011 21:50

Mitt i natten till fredag kom min morbror Totte och lilla söta Arwen till oss. Under fredagen anslöt sig Ofelia, Alpina och Lovikka till vårt gäng. Errol och Marlon kom också förbi på en kort fika. Varför denna Lagottoansamling? Jo det har varit den ...

Av Mia - 6 maj 2011 11:15

Hej! Nu ska jag berätta lite om hur det går för mig på agilityn. Förra veckan fick jag inte åka för matte sa att jag var i höglöp så då fick mamma Salma följa med istället. De tränade kontaktfält, att springa på båda sidor om matte och starter. Sal...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se