Direktlänk till inlägg 29 februari 2008

Det är så härligt.....

Av Mia - 29 februari 2008 15:39

....med vår.

När man går över en torr gräsmatta måste man bara stanna och rulla sig. Gärna inte mer än en meter mellan rullningarna ska det va. Gå några steg kasta sig ner i gräset, rulla rulla, upp på benen gå några steg, köra näsan i gräset och sedan välta över i en rullning osv.....


Salma

 
ANNONS
 
Ingen bild

Molly & Moa

29 februari 2008 16:45

Nosa och Rulla är det bästa som finns. Det finns så oändligt många goda lukter som man bara måste parfymera sig med. Allra helst något riktigt ruttet gammalt kadaver, då luktar man bäst.
Give me five/ Cavvetjejerna

 
Basta

Basta

1 mars 2008 08:26

Jag gillar att rulla mig i det torra gruset som ligger på alla trottoarer så här års. Det river så skönt i en lagottopäls ......

http://bippeliboppen.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 4 september 2011 20:23

I helgen har jag matte och Gila varit på Öland. Helen och Totte kom också dit för att ha en mysig helg.  På fredagen kollade vi på Långe Erik och sedan blev vi klippta inför utställningen dagen efter.     Totte var så här snygg och blev Bästa han...

Av Mia - 6 juli 2011 23:03

Idag blev jag sugen på att bada i poolen.   Ska jag hoppa i eller inte?   Liten paus på kanten i väntan på att luftmadrassen ska komma närmare.   Surfing Lagotto. Men det är jobbigt att stå upp och hålla balansen så jag....   ...lägger m...

Av Mia - 25 juni 2011 08:06

Hej !   Min syster Elsa har kommit tillbaka. Ja över helgen i alla fall sen vill nog hennes familj ha henne tillbaka igen när de kommer hem från sin semester.   Fina syrran Elsa. När vi busar med varandra har vi en alldels speciell stil. Vi ...

Av Mia - 23 maj 2011 21:50

Mitt i natten till fredag kom min morbror Totte och lilla söta Arwen till oss. Under fredagen anslöt sig Ofelia, Alpina och Lovikka till vårt gäng. Errol och Marlon kom också förbi på en kort fika. Varför denna Lagottoansamling? Jo det har varit den ...

Av Mia - 6 maj 2011 11:15

Hej! Nu ska jag berätta lite om hur det går för mig på agilityn. Förra veckan fick jag inte åka för matte sa att jag var i höglöp så då fick mamma Salma följa med istället. De tränade kontaktfält, att springa på båda sidor om matte och starter. Sal...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se