Direktlänk till inlägg 29 februari 2008

En dag på jobbet

Av Mia - 29 februari 2008 22:31

Här är det lite paus mellan kunderna. Mysigt med lite sällskap i fikarummet.

När man myst färdigt kan man passa på att leka lite.

Eller klia sig under tassen.


Salma

 
ANNONS
 
Ingen bild

Helena o Tosca

29 februari 2008 22:53

Fin stil du har när du kliar dig under tassen. Vi gillar det fotot!

 
Liquerizia

Liquerizia

29 februari 2008 23:03

Så härligt du har på jobbet. Mitt jobb består nu av att mata,sköta mina ungar, äta och kissa. Mycket kissande blir det. Mamsen har gjort så god soppa till mej, så den dricker av så mycket jag orkar. Småflickorna är sega i dag så jag fick ta över skrivandet
Kram
Liq

http://lagottoflickorna

 
Ingen bild

Primo

29 februari 2008 23:29

Den där lilla tassen skulle jag oxå vilja klia och pussa på!
Bli inte svartis när du läser min blogg, jag bara "kelade" lite med tjejjerna...du vet att du har mitt hjärta!
Puss från mig, till universums coolaste tjej!

 
Basta & Fixa

Basta & Fixa

1 mars 2008 08:29

Vilket mysigt fikarum ni har ...........
Vi har bara en massa stolar och ett stort bord och tio gubbar att charma men men huvudsaken är ju att man får vara med.

http://bippeliboppen.bloggagratis.se

 
Ingen bild

malt o snok

1 mars 2008 08:31

å va fin bild, är du möjligtvis en frisör-hund? o i så fall får du va me o klippa?

 
Ingen bild

malte o snoken

3 mars 2008 08:37

hörni, nu får ni sätta igång o jobba! nu har ni suttit sådär jättelänge!!

 
Ingen bild

salma

3 mars 2008 10:15

Håller med er Malte o Snoken. Nu är det måndag och dags för nya tag.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 4 september 2011 20:23

I helgen har jag matte och Gila varit på Öland. Helen och Totte kom också dit för att ha en mysig helg.  På fredagen kollade vi på Långe Erik och sedan blev vi klippta inför utställningen dagen efter.     Totte var så här snygg och blev Bästa han...

Av Mia - 6 juli 2011 23:03

Idag blev jag sugen på att bada i poolen.   Ska jag hoppa i eller inte?   Liten paus på kanten i väntan på att luftmadrassen ska komma närmare.   Surfing Lagotto. Men det är jobbigt att stå upp och hålla balansen så jag....   ...lägger m...

Av Mia - 25 juni 2011 08:06

Hej !   Min syster Elsa har kommit tillbaka. Ja över helgen i alla fall sen vill nog hennes familj ha henne tillbaka igen när de kommer hem från sin semester.   Fina syrran Elsa. När vi busar med varandra har vi en alldels speciell stil. Vi ...

Av Mia - 23 maj 2011 21:50

Mitt i natten till fredag kom min morbror Totte och lilla söta Arwen till oss. Under fredagen anslöt sig Ofelia, Alpina och Lovikka till vårt gäng. Errol och Marlon kom också förbi på en kort fika. Varför denna Lagottoansamling? Jo det har varit den ...

Av Mia - 6 maj 2011 11:15

Hej! Nu ska jag berätta lite om hur det går för mig på agilityn. Förra veckan fick jag inte åka för matte sa att jag var i höglöp så då fick mamma Salma följa med istället. De tränade kontaktfält, att springa på båda sidor om matte och starter. Sal...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se