Alla inlägg under februari 2008

Av Mia - 7 februari 2008 17:15

I dag har jag varit på verksta´n. Bilen skulle servas och min matte hittar inte så bra på detta ställe. Hon dundrade in bland mekaniker och trasiga bilar med mig i släptåg. Efter något varv därinne var någon snäll och talade om att hon skulle gå till kundtjänst som ligger i själva bilhallen, där som de säljer bilarna. Efter att vi vimsat runt bland splitternya volvos så kom vi till sist rätt.

 Matte sa att hon beställt tid för service.

-Jaha, sa killen i kundtjänst, till den där och tittade på mig.

-Ja kan du olja upp henne lite, sa matte.

VAA!!! tänkte hon nu lämna in mig där också räckte det inte med vetrinären i går.

Men som tur va tog hon med mig ut och så gick vi till jobbet. Så här efteråt så kom jag på att jag skulle ju rullat mig i oljan på golvet och sedan strykt mig mot de nya bilarna. Kanske t. o. m. krafsat lite på lacken. Men idag var jag en duktig vovve.


Hej Hopp!

Salma

ANNONS
Av Mia - 6 februari 2008 21:28

Lite våldsam rubrik men jag hävdar att jag blivit misshandlad idag. Jag skulle åka till Djursjukhuset i dag för att få ett 4 veckorsintyg, eftersom jag ska åka till Danmark nästa helg. Matte lovade att inget farligt skulle hända där idag. Men när matte frågade vetrinären hur mina vaccinationer ligger till och i fall det var dags att fylla på någon så tyckte vetrinären att det skulle sprutas in saker i mig. För ett år sedan när vaccinationen mot valpsjuka parvo och något mera gjordes så visade det sig i dag att jag inte fått den som innehöll kennelhosta. Så här har jag gått och trott att jag var skyddad mot det i ett år och även matte har trott det eftersom hon beställt en sådan.

 Hur som helst så skulle det ändå vara dags att fylla på den nu snart så det fick ske redan idag. Men fy så läskigt det var. Först fjäskade vetrinären lite och klappade mig sedan högg hon till med nålen. Jag blev rädd och sprallade ner allt som var på bordet och kastade mig upp i mattes famn. Försökte klättra över hennes axel för att komma undan.

 Sedan fick jag sitta i mattes famn och vetrinären gjorde ett nytt försök. Denna gånen fick hon in nålen men var tvungen att släppa sprutan för att inte bryta den. Till sist lyckades hon spruta in vaccinationen.

Stackars stackars mig.

 Matte tyckte mest synd om sig själv som fått lite rivmärken och att hennes BH inte längre satt där den skulle.

 Ja jag tänker då aldrig mer gå dit fast matte säger att jag måste innom 4 veckor för att äta en tablett. Löjligt, jag kan väl ta den där avmaskningen hemma utan att nån vetrinär glor.


Den stackars lilla vovven Salma

ANNONS
Av Mia - 5 februari 2008 20:34

I dag fick vår lilla minimänniska följa med till jobbet. Hon har feber och kunde inte vara på dagis.

Jag lånade ut en del av min säng till henne så vi kunde mysa lite.

På lunchen lämnade vi in sjuklingen till Fias matte så jag, Fia och matte kunde gå en lång runda. Vi avslutade promenaden med att busa lite på gräsmattan.

Här sitter Fia fint för att få lite godis.

Jag är inte lika duktig på att sitta fint men titta på godiset är jag duktig på.

Neeej! Jag tänker inte titta in i mobilen.

Dags att åka tillbaka till jobbet.


Kramis!

Salma

Av Mia - 4 februari 2008 16:04

I dag har jag fått inviga massagebänken på Tails. Himlans mysigt var det att bli lite ompysslad. Fick en liten prova på massage.

Hundmassören Tinna masserade mig. Hon upptäckte att jag är lite stel över länden.

Hon visade matte hur hon skulle massera och stretcha mig.

När renoveringen är färdig kommer det finnas ett mysigt massage-rum och då hoppas jag matte bokar tid åt mig. För stel och öm vill jag inte vara i ryggen.


Kramis

Salma

Av Mia - 2 februari 2008 17:03

I dag har det varit lite ensamt. Husse är i huvudstaden och matte har varit i väg med barnen på aktiviteter. Den stackars lilla hunden har fått vara själv hemma. Innan de åkte fick jag en superstor morot, mums. Den avnjöt jag på ryamattan som nu har lite orange inslag i det vita luddet.

Ett par bilder från idag.

Kramis Salma

Av Mia - 1 februari 2008 22:25

Nu har den kommit. Mattes egendesignade tröja från Spredshirt.

Troligtvis den snyggaste tröjan i världen. Det här är baksidan.


Salma

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se