Alla inlägg under april 2008

PMS

Av Mia - 20 april 2008 22:29

När det börjar närma sig löp blir jag en riktig pms-kossa tycker matte. Enligt mattes uträkningar så ska jag inte löpa förrän i början juni men redan nu kan man märka på mig att det är på gång.

 Jag blir otroligt kelig, har humörsvängningar och kan bli tvärarg på en sekund. Måste kissa många gånger när jag är ute och så blir jag extra lydig och vill vara matte och husse till lags.

 Tänk om matte har räknat fel så jag börjar löpa nu. Jag ska ju få herrbesök den 2 maj..... Ja mig gör det förstås inget men matte har en annan åsikt.


Hej hopp!

Salma

Av Mia - 19 april 2008 16:44

Hej hopp! I dag är det FINT VÄDER.

Jag har varit i skogen.

Lite platsligg.

Ser ni mig i grusen?

Hoppelihopp

Min baksida

Jag ser dig nog husse. Kom hit!

Så ska jag pussa dig.

Gick du igen.

Då får jag väl leka med Dino istället.

Men Dino vad gör du där?

Nej nu ska jag springa vidare.

Salma

Av Mia - 19 april 2008 14:42

Här är jag och lilla minimänniskan ute på promenad med dockorna.


Kram Salma

Av Mia - 18 april 2008 21:45

Fia sov över hos mig i natt och när vi gick morgonpromenaden med matte (den som kommer efter husses morgonpromenad) ville jag imponera på Fia. Jag rusade rakt ut i en välfylld bäck och plaskade. Men Fia brydde sig inte alls om mig. Jag som hade tänkt locka med henne i så vi kunde busat lite i vattnet. Det enda som hände var att halva jag blev brun och matte blev sur. 

 Det kom en annan tjej som gick på slingan bakom oss lite senare. Hon brukar gå där på samma tid som oss. När hon gick förbi oss så sa hon att det var roligt att se så väluppfostrade hundar. Där hör du matte, jag är väluppfostrad så det så. Ja hon menade såklart Fia också men det visste ju matte redan att hon är duktig.


 Har även idag blivit fotad bland vitsipporna.

Trevlig helg!

Salma

Av Mia - 17 april 2008 21:59

Ska vi leka?

Fia: -Ja vi kan sparka fotboll med benet.

-Nej förresten vi brottas istället. Ger du dig Salma?

-Nej aldrig!

-Aj aj mitt öra!

-Ger du dig nu då Salma!

-Bläää! nej absolut inte.

-Ge dig NUU Salma, det är jag som är stakarst!

-Åh fy sjutton vilken dålig andedräkt du har Fia.

Voff voff

Salma & Fia

Av Mia - 17 april 2008 20:08

Hej hej Fia här!


I kväll har jag fått åka med Salma hem. Vi har busat och jag har myst med Salmas matte. Den lilla minimänniskan kom på en ny lek.....Jag gillar att slicka på henne och hon tycker det är lite äckligt så då bestämde hon sig för att försöka fånga min tunga mellan fingrarna. Men jag är riktigt snabb med tungan så jag kunde slicka massor på hennes fingrar. Men till sist så lyckades hon......hmmm.

 Salma är ute och går med sin husse just nu, jag fick inte följa med för jag går för sakta. Men Mia har lovat mig en promenad när Salma kommer hem.


Kram

Fia

Av Mia - 16 april 2008 21:32

Hjälp jag har blivit ett träningsredskap!


Husse har verkligen gått inför det här med promenader. Fast han inte är sjukskriven mera så fortsätter han att gå. Matte går också som vanligt med mig vilket innebär dubbelt så mycket promenader, puh. Man kan ju tycka att de kan gå tillsammans men det funkar inte med tanke på minimänniskorna.

 Undrar om de hört talas om överträning?


Nåja jag ska väl inte klaga, jag mår ju också bra av att få komma ut och gå/springa lite.


Salma

Av Mia - 15 april 2008 21:06

Så då var jag tillbaka på mattes jobb igen. Har sovit gott i fikarummet hela dagen. Fia kom på besök på morgonen och vi busade lite.

På lunchpromenaden så skulle det poseras bland vitsipporna.


Voff voff

salma

Skapa flashcards