Alla inlägg under maj 2008

Av Mia - 13 maj 2008 22:24

Både idag och igår har jag och matte varit på Hässleholmsgården på lunchen. Matte har suttit i gräset och ätit och jag har tittat på. Det är full aktivitet där för träd har sågats ner och buskar har tagits bort. Gissar att det ska göras fint där inför helgens utställning.

 Det är så härligt att springa på de stora gräsmattorna men tyvärr kryllar det av fästingar. Mitt fästinghalsband har suttit för hårt för jag är alldeles för långhårig just nu och då funkar det inte. Så i går hade jag 5 fästingar på nosen. Men idag har matte förlängt halsbandet så det kan gnuggas mot pälsen och genast blev jag oattraktiv för elakingarna.

Här sitter jag och tittar när matte smaskar i sig lunchen.

Vacker tass!

Salma

Av Mia - 12 maj 2008 11:51

Ja så där låter min matte när jag ska springa mellan de där pinnarna. Vi var och tränade just slalom i morse. Det går väl sådär men framåt i alla fall. Matte säger att jag måste lära mig slalomen innan vi kan gå på fortsättningskurs i agility. Jag fattar inte riktigt varför jag ska ta den krångliga vägen fram till belöningen när det går så mycket snabbare att springa vid sidan om. Det enda kruxet är att jag får ingen belöning om jag fuskar.


Se upp i backen!

Salma

Av Mia - 11 maj 2008 20:04

Hur irriterande är det inte att bli väckt av en envist surrande fluga. Var tvungen att gå upp och försöka äta upp den.

 Jag fick inte följa med matte idag. Väldigt elakt tycker jag, hon har träffat 10 st Lagottokillar. Och inte fick jag följa med på lillhusses fotbollsmatch för det var för varmt. Bläää!

 Men jag har grävt en håla i rabatten.....


Voff voff!

 Salma

Av Mia - 10 maj 2008 22:16

Ännu en varm härlig dag.

Här ligger jag och myser på gräsmattan.

Det här är jag och min husse.

Och här är jag och matte.

Vår minimänniska har fyllt år och idag hade vi kalas.

Här har jag intagit födelsedagsbarnets plats. Var så sugen på hennes rester men vågade inte ta något.

Kramis

Salma

Av Mia - 10 maj 2008 00:33

I dag har någon placerat ett gigantiskt sk. konstverk på min kissegräsmatta utanför jobbet. Det är en stor stenbumling med två pelare som någon målat bilder på. Jösses så arg jag blev när jag såg det. Jag skällde och skällde. Matte tvingade mig att gå fram och lukta.... Hade jag varit kille skulle jag kissat på den. Vilket trams med konstvek på MIN gräsmatta.

 Matte tycker jag är så knasig nu så här innan löp, men hon fattar inte att det är jobbigt med alla dessa känslostormar. I kväll gjorde jag en annan sak som jag inte heller brukar. Jag låg nybadad på soffan bredvid henne när hon kollade på tv. Jag brukar aldrig ligga på soffan och definitivt inte när jag är badad, nej då ligger jag och trycker under sängen.


Sov sött!

Salma-bäret

Av Mia - 8 maj 2008 21:49

Just nu är det lite jobbigt att vara mig. Mitt humör är svajigt och rumpan svullen.

 Blev så himla förbannad på en vattenspridare igår. Den bara stod där på åkern och spottade ut vatten, tyckte verkligen att den behövde en utskällning. Gamla farbröder behöver också få sig en omgång, de är allt lite mystiska. För att inte tala om de bilar som kör nästan ända in i bagaget på vår bil de måste jag skälla på.

 Ibland skäller jag t.o.m på saker som bara finns i min fantasi.....


Ge mig mycket kärlek och kli på magen så kommer allt bli bra igen.


Salmis

Av Mia - 7 maj 2008 09:17

Eftersom det tydligen blev nåt fel på bilden i förgår så kommer den här igen ;-). Kram till Fias matte.

Av Mia - 7 maj 2008 09:11

I går var en sån där härlig solig dag också. På lunchen var jag och matte på Hässleholmsgården och myste i solen. Matte åt sin lunch där och jag sprang omkring på gräsmattan. Gräsmattan har torkat upp fint nu så blir det inte regn innan nästa helg så slipper vi ställas ut i geggamoja.


 I dag tog vi en agilitymorgon och tränade lite innan jobbet. Jag fick göra en liten kombination med tre hopp och däcket. Sedan tränade jag på slalomen och balanshindret, det gäller ju att trampa på kontaktfälten. Sedan fick jag frispel och sprang runt. Då sket matte i mig (vi var ensamma på planen) och då var det liksom inte lika roligt längre.


Hej hopp!

Salma

Ovido - Quiz & Flashcards