Alla inlägg under juni 2008

Av Mia - 15 juni 2008 19:07

Nu så här på sommaren är det mindre jobb för matte på gymmet och gissa vem som får lida för det - jo just det jag. I dag drog hon med mig ut på slingan, vilket jag i och för sig gillar men vi skulle inte gå som vi brukar, utan springa. Matte drog iväg och jag hängde inte med då började hon locka med godis (undrar om hon gör så på gymmet också när någon sackar efter?).


 Nåja jag hängde så småningom på matte tätt intill hennes ben lite snett bakom och höll min position perfekt till mattes glädje. När vi sprungit ett varv och jag var på väg mot bilen viker matte av och börjar på ännu ett varv. Jag tvärstannar och glor på henne och tänker att hon måste blivit helgalen. Men matte bara springer vidare så jag blir tvungen att springa med för att hålla koll på henne.

 Men när vi sprungit rundan ännu en gång så tar jag sats mot bilen och tänkte inte vika mig för ännu ett varv. Men nu verkade det faktiskt som om även matte började bli trött. Trodde jag - nu skulle det spurtas sista biten.


 Ärligt talat så var jag inte så trött som jag låtsades utan jag ville ju bara få matte att tro att hon var duktig.

 Mattes plan är att vi ska försöka fortsätta att springa tillsammans en eller ett par gånger i veckan för att jag ska få bättre kondition och lite mer muskler. Målet är satt till att vi ska klara en mil på en timme innan sommaren är slut. Puh!


Salma

Av Mia - 14 juni 2008 23:50

I dag har jag varit på fotboll igen och kollat när lillhusse spelade. Försökte göra allt för att sno lite macka från en liten kille men min dumma matte hade bundit fast kopplet så jag nådde inte.


 I kväll har jag fått vara själv hos mormor en stund. Sist jag var där så var jag jätteledsen och längtade efter matte men denna gången märkte jag inte ens när matte gick. När jag kom in till mormor så sprang jag direkt fram till kylskåpet och stirrade på det. Sedan tittade jag på golvet där hon brukar ställa en vattenskål. Då satte mormor fram en skål till mig och när matte gått så öppnade hon kylskåpet.....

 Efter några timmar kom matte och hämtade mig och då fick jag följa med till festen som min familj var på. Där viftade jag ner ett ölglas från bordet och jösses vad gott det var.... jag märkte inte heller att det rann öl från bordet ner på mitt huvud. Matte blev förskräckt och försökte dra undan mig från att slicka på ölen och från att få hela huvudet indränkt.

 Nej nu ska jag ta och gå och sova ruset av mig.


Skål !

Salma

Av Mia - 13 juni 2008 22:48

Hjälp jag har blivit en fluffig boll.

 Mitt shampo är slut och matte har använt ett annat på mig. Trots att shampot är av en "fin" sort och att Fias matte ringde till de som säljer det till henne och frågade vilket en Lagotto skulle ha så är det katastrof i min päls. Visserligen rengör det ordentligt och min päls är kritvit men det fluffar upp all underull och mina lockar är ett minne blott.

 Men som tur är har Fias matte beställt hem mitt vanliga shampo så jag kan bli mig själv igen.


Muffy fluffy Salma

Av Mia - 12 juni 2008 20:54

På väg till stranden.

Kommer du då, matte?

Snart framme....

Men matte sätt lite fart nu!

Åh där ligger hela sjön och bara väntar på mig.

Men vad är det för en snygging jag ser i vattnet.

Hallå ! Finns det några fiskar där nere!

Härligt härligt!

Tittut! Kom igen matte det är skönt att bada.

Plask plask

Salma

Av Mia - 11 juni 2008 22:03

Är det när husse sitter i soffan, äter glass och kollar fotboll när jag står på klippbordet och får klorna klippta och lite tovor borttagna.


 Just nu är jag inne i en snäll period. Jag kan gå lös utan att få springaruntfnatt och inte låta mig fångas. Gå fint i koppel utan att dra är inte heller något problem. Men det kommer bättre tider om en månad..... Då ska det bli busa av.....när skendräktigheten är över.


Voff voff!

Salmahjärtat

Av Mia - 10 juni 2008 21:21

I kväll kom Fias husse och hämtade mig på jobbet, jag fick följa med honom hem. Matte skulle som vanligt på tisdagar jobba på gymmet och den senaste tiden har jag fått följa med dit och legat i omklädningsrummet blää. Mycket bättre att få vara med Fia.

 Jag har provslickat lite på frusna korvbröd. Sedan såg jag till att deras köksbord blev ordentligt smulfritt. Varför använda disktrasan när man har en Salma?

 När sedan matte kom för att hämta mig ville jag knappt följa med hem. Jag har nämlingen fått en ny favoritmänniska - Fias husse.


Kramis Salma

Av Mia - 8 juni 2008 17:31

Nu har vi kommit hem från vår minisemester i Vänersborg tillsammans med Ofelia och hennes matte. Vi bodde på camping i en liten stuga.

Här tränar jag på att sitta vackert.

Slalom.

Och att gå mellan mattes ben. Ofelia hängde på och gick bredvid.

Så idag var det dags för utställning och det gick mycket bra för oss båda =).

Kolla in snygga mig!

Och här tar SnyggSalma ett varv i ringen.

Uppställning framför domaren.

Oj hejsan hoppsan SnyggSalma vann öppenklassen ( 6 st var med ) med Ck. Kolla in mattes min när hon tar emot Ck:et =). NÖJD!!!

Vem blev egentligen gladast?

Nämen där står ju Ofelias matte bakom kameran.

I bästa tikklassen var vi 6 st och jag kom sist. Men vad gör väl det....


Jag vann denna lilla (lagotto) figur på Ck:et.

Men det är nog ett får.

Hejsan hoppsan!

SnyggSalma

Av Mia - 6 juni 2008 22:04

Här myser vi hemma på gräsmattan.

Morgonpromenad med husse.

Dippa funderar på om hon ska hoppa i poolen men bestämmer sig till sist för att låta bli.

Matte med en hund på varje sida. Gissa om hon är lycklig.

Underbara Dippa.

Tack för denna gången Dippa, vi ses snart igen. Undrar vem som i natt ska väcka matte kl 04.00 ?.......


 I morgon åker jag och Ofelia till Vänersborg, ja våra mattar ska också med förstås. Vi ska bo på camping och så ska vi ta ett varv i ringen på söndag.


Puss å Kram

 Salma

Ovido - Quiz & Flashcards