Direktlänk till inlägg 16 juli 2008

Äventyrslandet

Av Mia - 16 juli 2008 20:02

I dag har jag varit i Halmstad. Först åkte vi till Västra stranden där hundar är välkomna.

Måste fixa ett bo åt mig.

Så där ja, perfekt håla att ligga i.

Sedan åkte vi till Äventyrslandet.

Där kan man gå balansgång.

Stå på svampar kan man också.

Eller sitta i fina stolar.

Minimatte körde 4-hjuling.

Sedan tog vi paus i gräset och människorna fikade.

Jag blev lite trött och ville gosa med husse.


Kramelikram

Salma

 
ANNONS
 
Ofelia

Ofelia

16 juli 2008 20:34

Tur att inte dinosauren åt upp dig i år!

http://www.lagotto-ofelia.bloggagratis.se

 
Ingen bild

salma

16 juli 2008 20:50

Ofelia: Nej den aktade jag mig noga för i år.

 
Ingen bild

Primo

16 juli 2008 22:35

Åhh vilket spännande "land" du varit i! Behöver man pass till det landet? Matte ska visst skaffa pass åt oss framöver....

Ha skoj och bus!

 
Ingen bild

salma

16 juli 2008 22:48

Primo: Nej pass behöver man inte till äventyret ;-). Va bra att ni ska få pass så ni kan komma ut och se världen lite.

 
gråben o krölle o intensa

gråben o krölle o intensa

17 juli 2008 00:20

Vilken liten äventyrsalma du är
Voff puss puss

http://lagottoflickorna

 
Tristan med matte

Tristan med matte

17 juli 2008 09:29

Oj vad roligt ni ser ut att haft det :D

http://takycard.blogg.se

 
Cavvetjejerna

Cavvetjejerna

18 juli 2008 10:22

Vad mysigt du hade det på äventyrslandet! Dit vill vi också åka. Såg kul ut

http://www.cavaliersajten.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 4 september 2011 20:23

I helgen har jag matte och Gila varit på Öland. Helen och Totte kom också dit för att ha en mysig helg.  På fredagen kollade vi på Långe Erik och sedan blev vi klippta inför utställningen dagen efter.     Totte var så här snygg och blev Bästa han...

Av Mia - 6 juli 2011 23:03

Idag blev jag sugen på att bada i poolen.   Ska jag hoppa i eller inte?   Liten paus på kanten i väntan på att luftmadrassen ska komma närmare.   Surfing Lagotto. Men det är jobbigt att stå upp och hålla balansen så jag....   ...lägger m...

Av Mia - 25 juni 2011 08:06

Hej !   Min syster Elsa har kommit tillbaka. Ja över helgen i alla fall sen vill nog hennes familj ha henne tillbaka igen när de kommer hem från sin semester.   Fina syrran Elsa. När vi busar med varandra har vi en alldels speciell stil. Vi ...

Av Mia - 23 maj 2011 21:50

Mitt i natten till fredag kom min morbror Totte och lilla söta Arwen till oss. Under fredagen anslöt sig Ofelia, Alpina och Lovikka till vårt gäng. Errol och Marlon kom också förbi på en kort fika. Varför denna Lagottoansamling? Jo det har varit den ...

Av Mia - 6 maj 2011 11:15

Hej! Nu ska jag berätta lite om hur det går för mig på agilityn. Förra veckan fick jag inte åka för matte sa att jag var i höglöp så då fick mamma Salma följa med istället. De tränade kontaktfält, att springa på båda sidor om matte och starter. Sal...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se