Alla inlägg under juli 2008

Av Mia - 14 juli 2008 23:16

Åh vad det är jobbigt med valpar. Jag vet inte vart jag ska lägga dom så jag flyttar runt på dem hel tiden. Måste slicka på dem också och gosa med dem. Matte säger att det inte är några valpar utan mina leksaker, men jag vet att det är riktiga valpar.

 Herrbesök har jag också av Kuzco och Ludde. Kuzco är störtförälskad i mig och låter mig inte vara ifred en enda sekund. Han blev väldigt besviken när han inte fick sova inne hos mig. Jag har ju inte tid med honom nu när jag måste ta hand om "valparna".


Voff!

Salma

Av Mia - 12 juli 2008 15:24

Ännu en dag som vi packade in oss i bilen och åkte till Tvååker för utställning.

Framför domaren i kvalitetsbedömningen.

Och sen några varv runt ringen.

Och här ökar matte takten - först till röda spannen vinner!

JAAA !! Vi kommer först!

1:a med ck i öppenklassen.

Sen blev det dags för bästa tikklassen och där blir jag 3:a =).

Och vinner mitt första svenska cert!


Vi har inte riktig fattat vad som hände ännu. Men roligt var det =).


Tjolahopp!

Salma


Av Mia - 11 juli 2008 18:16

Då var jag hemma igen efter dagens utställning. Som vanligt var det en trevlig dag =).

STANNA MATTE!!! Du tappade en godis här.

Men matte gav sig inte, jag skulle bara framåt tydligen.

Efter den tröga starten så gick det till sist riktigt bra.

Så pass bra att jag kom tvåa i öppen klassen med ck.

Jag blev sedan 4:a i Bästa tikklassen, HURRA!!!

Hipp hipp hurra för dagens vinnare!

Salma supernöjd=)

Av Mia - 9 juli 2008 21:21

Då är det snart dags igen för utställning. På fredag och lördag åker jag till Tvååker. Matte har klippt mig ikväll.

Och så här blev resultatet.

Och så här blev magen, armhålorna och ljumskarna ;-)

Jodå frisyren tål även höga hopp.

Ge mig godisen!!!

Om jag ligger ner då med tassarna över kanten så kan du inte motstå att ge mig godisen matte.

Okej då tar jag fram ett säkert kort - sitta vackert. Funkar i alla lägen =)

Sen tog det roliga slut när matte kom på att vi tränade tricks i utställningskopplet. Aj aj aj hur ska jag nu kunna veta vad som gäller när det kopplet kommer på.


Svansvift!

Salma


Av Mia - 8 juli 2008 22:45

På min cykelväg har någa satt en stor stensugga. Jag blev jätterädd i morse när den helt plötsligt bara var där. När jag sedan var ute i kväll så morrade jag på den när jag var en bit ifrån. Sedan "glömde" jag bort den och gick och tittade på matte. PANG!!! Vilken smäll den gick rakt på mig..... Det borde vara förbjudet att sätta anfallande suggor på cykelbanorna!


 I går slet matte bort en massa ull från min päls. Hon samlade det i en påse och tydligen ska det bli nått fint av det i framtiden. Fast jag tycker nog att jag behöver det bättre själv. Efter tortyren blev jag badad så nu är jag ren, fluffig och luktar gott.


Voff voff vofsegull!

Av Mia - 7 juli 2008 21:39

Ja hur ska man kunna sammanfatta helgens bravader. Det har ju hänt så mycket skoj så att det är risk att man redan glömt bort något.

 I fredags tog vi bilen jag, Ofelia och våra mattar upp till huvudstaden. På vägen tog vi paus hos min halvbror Totte. Han hade en egen pool, tänk om jag fått prova den. Matte beordade genast att de skulle lägga pooltäcket över innan jag hann hoppa i.


 När vi sedan kom fram till Stockholm checkade vi in på La Famiglia. Vilket toppenställe!!!! Man kunde lätt sno både det ena och andra från diskbänken där. Dessutom fanns det en hel plåt med nybakade bullar i lagom provsmakningshöjd MUMS.


 På lördagen var vi på WDLRS. Jag var på bästa sniffa i gräset humör när jag skulle springa i ringen så matte höll på att strypa mig med kopplet för att få upp huvudet. Jag fick rött band och var därmed ute ur leken.


 På söndagen var det så dags för WDS och jösses så lång kö in det var.

 Jag gillar utställningar innomhus och visar mig mycket bättre där än utomhus. Och som jag redan skrivit gick det fantastiskt bra.


 Efter att dagens vinnare utsetts skulle matte köpa rosetter. Lång kö även där så klart och då var jag så trött så trött. Orkade knappt hålla mig på benen. Matte tyckte synd om mig och tog upp mig i famnen, det var så skönt och jag slappnade av totalt och somnade där. Då kom en reporter från Dog News i Australien fram och frågade om han fick ta en bild på mig. Så vem vet kanske australiensarna kan titta på en sovande Salma i nästa nummer.


Sleeping beauty

Salma

Av Mia - 6 juli 2008 22:50

Matte har länge drömt om att på någon utställning någon gång få göra "det perfekta loppet".

 Att sedan just på en Världsutställning få till det är ju mer än vad man kan fantisera om, eftersom jag tydligen är en ganska svårkörd bil. MEN idag small det till ordentligt.

 I öppenklassen var det 39 st anmälda och startfältet var av MYCKET hög klass. För att gå vidare till konkurrensen krävdes ett rosa band (excellent) och minsann fixade jag det. Jippie!!!

I väntan på konkurensbedömningen. För övrigt den enda bilden på mig från helgens utställningar. Så om det finns någon som råkat få med mig på bild så skulle vi bli jätteglada om vi får låna den.


Så blev det dags för konkurrens och vi var 31 st som fått rosa band. Vi sprang och sprang, ställde upp och ställde upp, domaren plockade bort några st och så sprang vi igen tillsammans och enskilt. Domaren plockade bort några till och helt plötsligt var det bara 6 st kvar OCH JAG VAR EN AV DEM! Och så sprang vi runt några varv till. Sedan placerade domaren de fyra bästa och då var jag inte med. Men jag kom ju faktiskt 5:a eller 6:a i öppenklassen för Lagottotikar på WDS. Om jag själv får säga det så tror jag att jag var 5:a ;-).

 Snacka om att vara på topp när det gäller som mest.


Voff voff

JätteSnyggSalma

Av Mia - 3 juli 2008 22:24

Ja i morgon bär det iväg till huvudstaden och WDS. Matte packar och fixar och donar, klipper lite på mig och mina klor och far runt i huset.


 Jag passar på att vila mig i form.


Salma

Ovido - Quiz & Flashcards