Alla inlägg under augusti 2008

Av Mia - 10 augusti 2008 05:12

Tänkte dela med mig av ett superbra tricks.

 Du är ute och går, upptäcker en fläck på gatan som du bara måste rulla dig i. Det kan vara en daggmask eller varför inte lite spill från sopbilen. Din matte har extra koll på dig eftersom det är utställning dagen efter och pälsen är fixad så en traditionell rullning är helt uteslutet.

 Vad gör man?

Jo stanna och lukta på fläcken, din matte (eller husse) ser detta och tar sats till att snabbt gå där ifrån. När människor ska ta ett steg framåt tittar de framåt så klart, då slänger du dig på rygg. Att rulla från sida till sida finns det ingen tid till i detta läget. Men  din matte ( eller husse) kommer att dra med dig i kopplet en bit framåt innan de upptäcker att du ligger på rygg och du gör en glidning över den mysiga fläcken, tjoho!


Ha en bra dag!

Salma


Av Mia - 9 augusti 2008 17:24

I dag har det slitits, kamats och klippts i min päls inför morgondagens utställning. När det var färdigt så sprang jag en runda med husse.

Här är vi på väg.

Husse tog täten.

Det här är slutet på rundan och nu ser husse betydligt tröttare ut än mig som är helt oberörd så klart.

Hemma på gräsmattan ville matte att jag skulle posera för att hon skulle fota klippningen. Ja så här ser jag ut idag nyklippt och nysprungen.

Trevlig helg!

Salma

Av Mia - 9 augusti 2008 17:20

Min bror Totte tog sitt andra cert idag i Askersund.

 Hipp hipp hurra du är så bra!

Supersnyggingen Totte.

Ja det är jag som sitter i bakgrunden och tigger mat av Tottes husse.


Massor av kramar!

Lillsyrran Salma

Av Mia - 7 augusti 2008 20:57

I dag har jag varit trött.

Så jag har sovit....

sovit.....

sovit.....

sovit.....

och sovit på jobbet.

zzzzzzzalma

Av Mia - 6 augusti 2008 13:31

Ja nu får det var nog! Hur äckligt är det inte när det ligger fimpar överallt. Man kan inte sitta under en bänk, spelar ingen roll vart bänken är, utan att få fimpar på rumpan. Man kan inte heller ligga under bordet på en uteservering utan att behöva ligga på dessa äckligheter. RÖKARE SKÄRP ER!!! Det klagas jämt på att det inte plockas upp hundbajs men aldrig hör man något om fimpar. Till och med när man går i skogen kan man hitta fimpar på stigen. Hallå så här års kan de faktiskt starta en skogsbrand. Så vitt jag vet har aldrig en hundbajs startat nån brand. Hundar kan dö av att äta fimpar - låt inte hundar dö bara för att du som är rökare vill ta livet av dig med cigaretter och sedan slänga fimpen där det behagar dig.


 Rökare ta ditt ansvar och ta med dig dina fimpar.


Voff voff

Salma

Av Mia - 4 augusti 2008 19:33

Idag kröp det en tvestjärt på vårt golv. Jag försökte fånga den men den var lite läskig. Jag trampade på den och jag försökte äta upp den men den kom undan. Antagligen för att jag var lite rädd för den och vågade inte trampa hårt eller bita den. Tills sist gav jag upp och lät den vara.


Salma

Av Mia - 3 augusti 2008 20:13

I dag har jag och matte bara varit hemma och gjort ingenting.

Så här ser jag ut när jag gör ingenting.

När man har tröttnat på att göra ingenting kan man plaska i en vattenpöl.

Eller dricka lite.

Lukta på stenar.

Gå en sväng.

Den här bilden är till Ofelia ;-).

Ja jag kommer matte.

 Kram Salma

Av Mia - 2 augusti 2008 23:35

Ja min dag började inte så bra. Jag skulle bli tovfri......och det är inte skönt. Sedan blev jag badad.....lite bättre kändes det.

 I kväll gick jag och matte en extra lång promenad.....det var jättebra.


Voff

Salma

Ovido - Quiz & Flashcards