Direktlänk till inlägg 12 oktober 2008

lagottofest

Av Mia - 12 oktober 2008 20:16

Vilken Lagottofest det kommer att bli i Växjö den 2 november. Vi är 57 st som ska visas i ringen. Inte illa förra året var vi "bara" 35 st. Skojigt =) Matte och jag lääängtar......


 I dag har jag blivit klippt igen. Tydligen behövde pälsen putsas till lite. När jag stod där uppsnarad på bordet såg jag att husse har bytt om till springkläder. Då blev jag väldigt orolig att jag inte skulle få följa med. Matte sprang med mig igår så det fanns ju en risk att jag inte skulle få springa idag också. MEN jag fick komma ner från bordet och hänga med husse =).

 Jag älskar att springa!!!!


SpringibenenSalma

 
ANNONS
 
Ingen bild

Primo

12 oktober 2008 20:46

Jag älskar oxå att springa...men jag springer ju mest med andra hundar eller själv,ingen springer ju "tränings spring" med mig!! buhuuu!
Här blir inga utställninger förrän till nästa år, min päls är visst i ett bedröligt skick?? Ja matte säger det iallafall, själv tycker jag att jag är lika snygg som vanligt;)
Puss flickan min!

 
molle

molle

12 oktober 2008 21:03

JAG HATAR ATT SPRINGA

http://bobmarleys.wordpress.com

 
alla Strövelstorpslagottona

alla Strövelstorpslagottona

12 oktober 2008 22:43

Det är bara jag, Gråben, som inte får springa så mycket, suck, dom andra får minsan följa med papsen på cykelturer. Det är för att jag inte är HD-röntgad ännu, säger mamsen. Trams voffar jag.
tramsvoff o cykelpussar

http://lagottoflickorna

 
Ingen bild

salma

12 oktober 2008 23:23

Primo det är så synd att du inte kommer till Växjö i år. Förra året sabbade jag ju våran dejt i och med att jag var inspärrad i buren. Vi som kunde haft hur kul som helst då ;-)
Klart att du är lika snygg som vanligt. Vaddå lite ull här och där gör väl ingen skillnad, tycker jag. Min matte tycker inte som jag, hon slet bort det mesta av min ull efter förra utställningen. Nu har jag massa fina lockar som ligger ovanpå den nya ullen som kommer. Tydligen gillar matte det så.

Puss min pojke!

 
Ingen bild

salma

12 oktober 2008 23:24

Men Molle det som är så kul. Men jag gissar att du är bra på helt andra saker än tryffel och spring. Gos och mys?

 
Ingen bild

salma

12 oktober 2008 23:25

Ja du lille Gåben du ska lyssna på din mamsing och ta det lugnt med hårdträningen innan röntgen. Den som väntar på något gott....

svansvift!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 4 september 2011 20:23

I helgen har jag matte och Gila varit på Öland. Helen och Totte kom också dit för att ha en mysig helg.  På fredagen kollade vi på Långe Erik och sedan blev vi klippta inför utställningen dagen efter.     Totte var så här snygg och blev Bästa han...

Av Mia - 6 juli 2011 23:03

Idag blev jag sugen på att bada i poolen.   Ska jag hoppa i eller inte?   Liten paus på kanten i väntan på att luftmadrassen ska komma närmare.   Surfing Lagotto. Men det är jobbigt att stå upp och hålla balansen så jag....   ...lägger m...

Av Mia - 25 juni 2011 08:06

Hej !   Min syster Elsa har kommit tillbaka. Ja över helgen i alla fall sen vill nog hennes familj ha henne tillbaka igen när de kommer hem från sin semester.   Fina syrran Elsa. När vi busar med varandra har vi en alldels speciell stil. Vi ...

Av Mia - 23 maj 2011 21:50

Mitt i natten till fredag kom min morbror Totte och lilla söta Arwen till oss. Under fredagen anslöt sig Ofelia, Alpina och Lovikka till vårt gäng. Errol och Marlon kom också förbi på en kort fika. Varför denna Lagottoansamling? Jo det har varit den ...

Av Mia - 6 maj 2011 11:15

Hej! Nu ska jag berätta lite om hur det går för mig på agilityn. Förra veckan fick jag inte åka för matte sa att jag var i höglöp så då fick mamma Salma följa med istället. De tränade kontaktfält, att springa på båda sidor om matte och starter. Sal...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se