Alla inlägg under oktober 2008

Av Mia - 24 oktober 2008 22:44

Lagottomys

Våningssäng Våningssoffa.

Salma &Dippa


Av Mia - 23 oktober 2008 22:08

Min vän Dippa är på besök =). Hon hade med sig två gosedjur i present till mig.

Dippa la själv beslag på kossan.

Min favorit blev "hunden som fastnat med huvudet i en påse".

Dippa kröp ihop i soffan med kossan och filten. Hon är nybadad och blöt.

Jag la mig på säcken och busade med min nya leksak.

-Å vad det är skönt att fläka ut sig på soffan. Kan ni klia lite på magen?

Rufsetufsan Salma.


Busflickorna

Salma & Dippa

Av Mia - 22 oktober 2008 21:32

I dag köpte matte en påse med torkad lunga till mig på Tails. När vi kom hem la hon den på diskbänken. Sedan körde hon hemifrån och lämnade mig och påsen ensamma hemma.

 Där låg den och luktade så fantastiskt gott och helt plötsligt befann den sig i min mun. Förstår inte riktigt hur det gick till men bytet blev mitt. När jag väl tuggat mig igenom plasten fylldes min mun och mage med läckerbitarna.

 Jag får väl erkänna att jag kände mig lite skamsen och tog det säkra före det osäkra och gick upp på lillmattes rum och kröp in under hennes säng.


 När jag låg där och slumrade gott hörde jag plötsligt mattes röst och skrammlet från mitt koppel. Åh dags att få komma ut! Jag kröp fram från mitt gömställe och skulle ta mig ut ur rummet när jag gjorde den fasansfulla upptäkten. Någon hade stängt dörren!

 Jag krafsade på dörren allt vad jag kunde, tänk om jag inte skulle hinna ut innan matte gick. -Salma, Salma ut och kissa, ropade matte.

PANIK!!!

Hur ska jag komma ut ? Hur är det nu människorna gör när de öppnar en dörr? Jo de trycker ner handtaget. Ja men det är ju en baggis.

 Så där nu öppnade sig dörren.

 Men hallå matte stod du där utanför?

- Varför ser du ut som en fågelholk? Stäng munnen och ta på mig kopplet så går vi ut.


Salma

Av Mia - 20 oktober 2008 20:00

Är det nån som vill köpa mig?

Idag när jag hälsade på i Fias butik fanns det en ledig sittplats. Jag vet ju att ifall jag hoppar upp på något och ser söt ut så får jag godis. Och gör man det i en butik full godis borde det ge bra utdelning. Så tyvärr jag är inte till salu även om det ser ut så.

 På lunchen blev det långprommis igen. Mina ben var extra pigga och studsiga. Så pass busiga var de idag att de hoppade ner i flera bäckar och bytte färg från vitt till smutssvarta. Jag förstår inte varför matte alltid blir så sur när jag gör så, det är ju så himla roligt att plaska runt lite. Tillbaka till jobbet åkte jag in i duschen och blev avspolad.

 Tydligen blev det inte bra nog med avspolning för ikväll råkade jag ut för bad med massa shampo och balsam.

En stakars liten blöt Lagotto som har intagit sin favvoplats i soffan.

Puss å kram

Salma

Av Mia - 19 oktober 2008 20:32

Återkommer en annan dag.

zzzzzz

Zalma

Av Mia - 18 oktober 2008 22:06

Ja idag åkte matte på utställning utan mig. Så besviken jag blev när jag insåg att hon inte skulle ta med mig. Men när hon kom hem berättade hon allt som hänt.

 Fyra fina Lagotto kom till Gröngölingsutställningen i Hässleholm.

Det här är Hero (Chicabeams Heraclios) som är son till min halvsyster.

Här har vi Totti (Bonebreakers Giardiniere)

Tyra ( Eccolo Cardea)

BIR blev Allan (Barista's Fabio Di Vagabondo) och BIM blev Tyra.

Allan blev även BIG-2:a

 GRATTIS killen! Bra jobbat!

Kramis Salma

Av Mia - 17 oktober 2008 21:56

I morse skulle jag till djursjukhuset och bli avmaskad och få ett nytt intyg. När matte öppnade dörren på min bur i bilen vägrade jag gå ur. Sedan drog hon in mig i väntrummet, hon försökte verkligen låtsas som om det var hur kul som helst att gå in där. Dumskalle är vad hon är! Jag GLÖMMER ALDRIG att jag en gång blev lämnad där och det tog flera dagar innan matte kom och hämtade mig. Dessutom mådde jag skitdåligt - jag menar hur taskig kan en människa bli som lämnar bort sin sjuka lilla vovve.


 Numera är jag så pass "känd" på stället att de kommer ihåg mitt namn. Idag fick jag tabletterna nerkörda i halsen inne på ett rum, ibland får dem i väntrummet. Sedan fick jag gå ut igen och då viftar jag på svansen allt vad jag kan och rusar mot ytterdörren.

Så där ja nu ska alla elaka maskar som ev. finns i mig få så här bråttom ut.

Salma

Av Mia - 16 oktober 2008 22:27

Nu har jag lagt mig tillrätta på min favoritplats för att sova. Härifrån har jag full koll på om monstrena (rådjuren) kommer på natten.

Bästa sovplatsen.

Jag har nu fått en ny gästbok på min hemsida, den gamla bara försvann ut i rymden och tog med sig alla fina, roliga, glada och underbara inlägg, bläää!

Lämna gärna ett tassavtryck i den nya ! :-)


Sov Gott!

Salma


Ovido - Quiz & Flashcards