Alla inlägg under oktober 2008

Av Mia - 16 oktober 2008 21:04

I går gick vi hem till Fia på lunchen för att titta på valparna. Kul??? Visst för matte kanske, jag fick vänta utanför I REGNET. På kvällen gick/joggade vi en långprommis innan jag skulle vakta omklädnigsrummet på gymmet. Ja så ointressant var min dag.


 I dag har jag varit lite dålig i magen och fått svälta hela dagen. Men i kväll fick jag lite mat - jösses så hungrig jag var då. Sedan sprang jag och husse en sväng och då mådde jag minsann inte dåligt mer. Alltid när vi kommer hem efter springet får jag en morot :-) smaskens.


 I morgon ska det bli avmaskning på djursjukhuset och jag ska få ett nytt 4-veckors så jag kan åka till Herning om tre veckor på utställning.


Ha det bra!

Salma

Av Mia - 14 oktober 2008 22:07

Skulle precis blogga då jag fick reda på att Fia håller på att klämma ut sina valpar. Så jag kom alldeles av mig. Kolla hennes blogg.


Grattis Fia vännen du är så duktig =)


Salma

Av Mia - 13 oktober 2008 20:56

I dag hann vi med en långpromenad på lunchen. Härligt väder var det och många goda dofter i gräset.

  Efter rundan åkte vi till apoteket och köpte avmaskningstabletter, ja jag fick vänta i bilen. Misstänker att jag snart ska få äta dem hos vetrinären förstås och det är inte kul.

 En familj kom in på jobbet och ville provkela mig. De skulle snart hämta en egen Lagottokille. Kul med fler lagotto i stan =). Jag visade upp mig från den allra mest kelna sidan och slängde mig på rygg så fort de kom in i fikarummet. Tänk nu är det inte bara frisör på jobbet utan även kolla Lagottostudio.


puss & kram

Salma

Av Mia - 12 oktober 2008 20:16

Vilken Lagottofest det kommer att bli i Växjö den 2 november. Vi är 57 st som ska visas i ringen. Inte illa förra året var vi "bara" 35 st. Skojigt =) Matte och jag lääängtar......


 I dag har jag blivit klippt igen. Tydligen behövde pälsen putsas till lite. När jag stod där uppsnarad på bordet såg jag att husse har bytt om till springkläder. Då blev jag väldigt orolig att jag inte skulle få följa med. Matte sprang med mig igår så det fanns ju en risk att jag inte skulle få springa idag också. MEN jag fick komma ner från bordet och hänga med husse =).

 Jag älskar att springa!!!!


SpringibenenSalma

Av Mia - 11 oktober 2008 15:30

Jag är ju en tryffelhund, alltså ska jag kunna hitta tryffel. Det finns en ställe i skogen nära där jag bor där det finns hartryffel. När Tristan var på besök i våras visade han mig hur man gör och då lyckades även jag gräva upp en tryffel. Men på egen hand är det omöjligt. Jag sniffar, gräver, sliter bort rötter men nej då inte en endaste liten tryffel hittar jag.


 Tristan kom och hjälp mig!!!!!

Tryffeln jag grävde fram i våras.

Tryffel?Salma

Av Mia - 9 oktober 2008 21:10

På morgonen när lillmatte äter frukost har vi båda kommit överens om en hemlig deal i tyst samspråk. När hon inte orkar äta mer macka blir hon kissnödig och måste gå ifrån. Lämnar sin macka på bordet så klart. Matte vaktar den givetvis men matte har inte alltid stenkoll. Det räcker med en liten sekund för mig att norpa åt mig mackan när matte tittar bort.

 Lillmatte blir glad och nöjd som slipper äta upp, för har hunden dvs. jag slickat på mackan så slipper hon den. Jag blir glad och nöjd som får smaka mackan ibland har jag tur som t o m hinner svälja en bit innan matte gräver ut den ur munnen på mig och släpar ut mig från köket i nackskinnet.

 Barn är underbara!


Jag och lillmatte 26 mars 2006, dagen efter jag kom hem.

Salma

Av Mia - 8 oktober 2008 22:14

Jag har fått en släng av valpsprall. Kan knappt hålla mig i styr ute på promenad. Benen vill liksom bara skutta och hoppa och springa fort.


 I dag hade vi två praktikanter på jobbet och de följde med på lunchpromenaden. Helt plötsligt tar den ena upp något ur sin ficka, enligt mig så tar människor endast upp hundgodis ur fickorna när man går. Möjligtvis en bajspåse men det sker ju alltid efter att man har lättat på trycket. Hur som helst blev jag skitglad när jag såg att hon tog upp en "godis" och tog ett skutt för att få den lite snabbare. Men då blev matte arg!!!!! Vaddå det får hon väl tåla att andra ger mig godis. Visst denna godisen såg lite annorlunda ut typ som en mobiltelefon men vaddå. Tyvärr hann jag aldrig fånga "godisen" i skuttet.


Hoppelihopp

Salma

Av Mia - 6 oktober 2008 20:13

I dag ska ni få se en av mattes favoritbilder på mig. Jag är bara någon vecka gammal och har krupit bakom mamma Leones öra.

Gosigt!

Salma

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8 9
10
11 12
13 14
15
16 17 18 19
20
21
22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards