Alla inlägg under december 2008

Av Mia - 4 december 2008 20:38

I morse när vi kom till jobbet var matte snäll och la upp en frukostpaj till mig på diskbänken. Tyvärr glömde hon ta ut den ur kartongen och värma den. Men Felix skaldjurspaj är ganska god även fryst. När matte sedan kom tillbaka in i fikarummet efter en stund blev det ett himlans väsen på henne, hon anklagade mig för att ha ätit upp hennes lunch. VAA hennes lunch det var ju min frukost!!!


 Sedan kom Fia och alla valparna in i fikarummet. Jösses de är ju liksom överallt de där småttingarna. De tuggade på mina saker och gick omkring i min säng. Kissade gjorde de på en tidning som låg på golvet sedan trampade de i kisset. Fia har nu blivit den gamla vanliga Fian igen, jag fick till och med lukta på hennes mage idag när hon låg på rygg.

Valpar överallt.

När våra mattar fikat färdigt skulle alla valparna fångas in och stoppas i buren. Min matte räknade dem noggrant så att ingen skulle glömmas kvar. Sedan lastades buren upp i vagnen.....

.....och Fias matte tog handtaget och gick.

kramis

Salmis

Av Mia - 3 december 2008 20:00

Idag på lunchen gick vi in till Fias butik för att shoppa lite. Då fick jag komma in till valparna. Fia bryr sig inte alls om att vakta dem för mig längre, hon tycker nog det är dags att de terrar någon annan nu.

Hjälp bebisarna anfaller! Jösses vilka busar de har blivit, precis som Fia ville de bita i mina goa öron. Lite problem med att nå upp hade de ha ha ha.

Okej jag står alldeles stilla då. Det var lite läskigt att gå där inne hos dem för jag var rädd att trampa på någon.

Men oj lille vän du läcker ju, bäst att jag städar rumpan lite.


  I eftermiddags provsmakade jag en av de nya praktikantenas mobil. Den var inte så god så jag gömde den under mig i sängen.


 Lira titade in på salongen idag, det var jättelänge sedan vi träffades. Hon hade trampat på en glasbit och fått ett sår på trampdynan. Hennes matte hade varit inne hos Fia och köpt en svart lacksko så de ska  kunna gå ut och gå. Snyggt som bara den ;-). Lira är superduktig på lydnad och agility så jag hoppas de kan träna snart igen.

.

I kväll var det en kund till pigan som hade en pytteliten minmänniska med sig. 1 år var hon och en massa fika hade hon med sig.  När jag och matte skulle gå hem så passerade vi minimänniskan som hade en läckerbit i handen. Jag pussade lite på henne och sa "snääälla kan inte vovven få smaka?" Jodå visst fick vovven smaka, tack så mycket.


 I natt slaktade jag en tomte till. En sån där tovad, handgjord och dyr. Men det var inte mitt fel utan mattes. Jag fick öppna min lucka på kalendern när vi sulle gå och lägga oss och sedan la matte kalendern på bordet bredvid sängen. Naturligtvis gjorde jag allt för att försöka tjuva den och provtitta i alla luckorna. Men då blev matte arg och gick upp och la den högt upp på en hylla. Då blev jag arg och gick ut i vardagsrummet och tog tomten från fönsterbrädan och tuggade sönder den. Ha ha där fick matte.


 VAA! får man inga julklappar om man inte är snäll?

Salma

Av Mia - 1 december 2008 22:52

Då var det 1:a december och det innebär att man får börja öppna adventskalendern.

Sniff sniff!

Åh vad pilligt att öppna luckan.

Minimänniskorna fick hjälpa mig att öppna och ta ut läckerheten.

Blää vad är detta? Chocklad? Det har jag aldrig smakat förut.

Till sist fick jag i mig godisen, nja jag kan nog vänja mig vid smaken.


 *Slick runt munnen*

Salma

Ovido - Quiz & Flashcards