Direktlänk till inlägg 14 januari 2009

Tre vänner

Av Mia - 14 januari 2009 22:44

Jag och mina vänner Siri och Fia.

Idag har jag fått vara hemma hos Fia och Siri när matte jobbade på gymmet. När matte skulle hämta mig ville jag inte följa med henne. Jag hade precis hjälpt Fias och Siris husse med att fixa lite soppa som han skulle äta. Jag hade ju liksom tänkt mig att få smaka lite på den.


 Här kommer några bilder från igår när vi busade på salongen.

Här har Fia slagit knut på mig.

Stopp stopp nu är ni två mot en.

Siri gör sig redo för en attack.

Oj jag har visst en Fia i örat.

Snipp snapp snut så var buset slut.


Salma

 
ANNONS
 
alla Strövelstorpslagottona

alla Strövelstorpslagottona

15 januari 2009 01:34

Hahaha, vilka busungar ni är.
pussar

http://lagottoflickorna

 
Ingen bild

Margit

15 januari 2009 09:02

Mia, du är verkligen en fantastisk fotograf! Det finns inte många proffsfotografer som klarar en sådan bild som den översta här, och även "knuten" är fantastisk! Jag hoppas att du kommer med på trickskursen och fotograferar där!

 
Ingen bild

mia

15 januari 2009 20:11

Margit: det där med fantastiskt fotograf vet jag inte om man kan kalla mig. Jag råkar nog mest ha tur att lyckas fånga motiven i rätt sekund.
Jag och min kamera kommer att vara med på trickskursen.

 
Primo

Primo

15 januari 2009 21:18

Hi hi så söta ni är när ni rumlar omkring! Ska du gå på trixkurs? Så skojjigt jag älskar lära mig trix, men matte är dålig på att hitta på nya!
Puss min söta älskling!

http://www.lagottokrullisarna.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 4 september 2011 20:23

I helgen har jag matte och Gila varit på Öland. Helen och Totte kom också dit för att ha en mysig helg.  På fredagen kollade vi på Långe Erik och sedan blev vi klippta inför utställningen dagen efter.     Totte var så här snygg och blev Bästa han...

Av Mia - 6 juli 2011 23:03

Idag blev jag sugen på att bada i poolen.   Ska jag hoppa i eller inte?   Liten paus på kanten i väntan på att luftmadrassen ska komma närmare.   Surfing Lagotto. Men det är jobbigt att stå upp och hålla balansen så jag....   ...lägger m...

Av Mia - 25 juni 2011 08:06

Hej !   Min syster Elsa har kommit tillbaka. Ja över helgen i alla fall sen vill nog hennes familj ha henne tillbaka igen när de kommer hem från sin semester.   Fina syrran Elsa. När vi busar med varandra har vi en alldels speciell stil. Vi ...

Av Mia - 23 maj 2011 21:50

Mitt i natten till fredag kom min morbror Totte och lilla söta Arwen till oss. Under fredagen anslöt sig Ofelia, Alpina och Lovikka till vårt gäng. Errol och Marlon kom också förbi på en kort fika. Varför denna Lagottoansamling? Jo det har varit den ...

Av Mia - 6 maj 2011 11:15

Hej! Nu ska jag berätta lite om hur det går för mig på agilityn. Förra veckan fick jag inte åka för matte sa att jag var i höglöp så då fick mamma Salma följa med istället. De tränade kontaktfält, att springa på båda sidor om matte och starter. Sal...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se