Alla inlägg under februari 2009

Av Mia - 15 februari 2009 16:55

I går åkte vi till Danmark på utställning. Vi plockade upp Ofelias matte på vägen, hon skulle vara "kennelflicka".

Åh äntligen framme! Vad skönt att få sträcka ut kroppen på kall och go snö.


 Matte hade bokat hotell via internet och det är inte alltid hon lyckas så bra med det. Stället vi hamnade på var som taget ur en amerikansk film. Typ ett sånt man kan boka per timme eller ett sånt man tar in på när man är på flykt undan polisen.

 

 Jag och kennelflickan utanför vårt rum. Det vita i mitt ansikte är snö.

Å så mycket gott på bordet, ett sexpack, chips och kakor.

Jag fick en smaskig tjurmuskel.

Gott gottigottgott.

Jag fick en tuggpinne också.

Lite massage kvällen innan utställningen.

Här är jag på utställningen och tycker att det är på sin plats att kennelflickan ska klia mig på magen.

Här spanar vi in hundarna före oss. Det var inte så många Lagotto idag så det blev snabbt min tur.

Inne i ringen.

Svend klämmer och känner på mig.


Jag fick en 1:a kvalitet  (de andra två tikarna fick 3:or) och därmed vann jag öppenklassen. Svend sa att han inte kunde göra mig till champion idag för jag var inte riktigt i toppform. Jag är i slutet av skendräktigheten och därmed lite seg i benen så det hade han väl rätt i att jag inte var helt på topp. Men Åååååå så nära det var idag.


 När vi skulle lämna av kennelflickan så fick jag busa lite med Ofelia.

Hej kompis ska vi leka!

Finfina tjejer.

Den obligatoriska sitta-fint-poseringen.

Jag råkade bajsa i Ofelias trädgård, men jag plockade upp efter mig.

Salma

Av Mia - 13 februari 2009 21:08

I dag har det varit underbart utomhus och på lunchen hann vi med att gå långa rundan på Hässleholmsgården. Det tog en timme och en kvart. Normalt brukar vi hinna på en timme men matte är inte så snabb i snön.

Ge mig godisen nu! Jag sitter ju fint här på stocken.

Det luktade rådjur därborta undrar i fall de kommer hit.

Efter promenaden gick vi in till Fias butik för att jag skulle köpa fredagsgodis. I dag fick jag en stor tjurmuskel. När jag ätit upp den var jag supertrött och orkade inte ens titta upp när tre små barn kom in i fikarummet för att klappa mig. Som tur är kunde de klappa mig när jag låg på golvet.


 Matte har torkat blodkorv i ugnen i kväll, det brukar betyda att vi ska i väg på något skoj. Hon har packat väskan och jag är ren och nyklippt.


Voff och svansvift!

Salma

Av Mia - 12 februari 2009 21:54

Idag gick jag och matte en härlig runda i naturreservatet som finns i vår skog. Det var ingen som gått på stigen före oss så all snö var fluffig. Vår runda går utmed en udde så det är vatten vid sidan av stigen hela vägen. Men nu verkar det som om vattnet har försvunnit. Det är bara en massa snö på sjön. Så något badande blev det inte.


Salmis

Av Mia - 11 februari 2009 22:13

Det har kommit massa skojig snö som man kan busa i. Allting luktar dessutom så mycket godare i snö. Hurra!


 I dag kom Max till jobbet och hälsade på. Denna gången fick jag gå ut och träffa honom utanför. Han blir ju alldeles till sig när han ser mig, ja vilken grabb skulle inte bli det ;-). Men jag är inte ett dugg imponerad av honom även om han är väldigt gullig. Jag satte mig och kissade istället för att hälsa på honom. Nej han får allt växa till sig lite.


 Hej hej !

 Salma 


Av Mia - 10 februari 2009 22:49

Även i kväll har jag lekt med mojängen. Jag har till och med lyckats med att dela den på mitten så att batterierna ramlade ut. Men då snodde husse batterierna så jag inte skulle äta upp dem. Hmmm de hade kanske funkat som vitaminpiller och gett mig en massa energi......

 Jag hade ingen lust att gå ut och kissa när jag höll på med mojängen men matte tvingade ut mig. Men när jag kom ut blev jag jätteglad för det snöade och det hade kommit snö på marken. Att rulla sig i nysnö är toppen och för att toppa till det hela äter jag lite av snön också, mums.


Tjoho!

Salma

Av Mia - 9 februari 2009 22:04

Har precis varit ute för att nattkissa. Hade bara gått ner för trappan när jag fick syn på dem. 2 st vitrumpade monster. Fast jag är rädd för monster så blev jag supertuff och skällde det grövsta och högsta jag kunde. Oj jösses vad rädda de blev och studsade i väg över staketet och in i skogen. Sen kissade jag på deras fotspår.


Go Natt

Salma

Av Mia - 9 februari 2009 19:47

Å vad min nya mojäng är kul. Jag leker jättemycket med den. Bäst är den när den är avstängd så jag får jobba själv på att få ut godiset.

Tack Ofelia för den kuliga mojängen.

Det smaskiga tuggbenet som ligger i sidan av bilden är också det en present och det ska jag tugga på när bollen är tom.


Salma

Av Mia - 9 februari 2009 19:44

Vet ni vad det här är?

Svar: Typiskt spår i snön efter en lagotto.

En massa tassavtryckt på alla håll och det avlånga spåret i mitten är efter nosen som alltid sniffar på marken.

Skapa flashcards