Direktlänk till inlägg 14 mars 2009

sega svampar

Av Mia - 14 mars 2009 23:05

 I dag har jag hållt koll på matte när hon bakade muffins. Men tyvärr spilldes det inte en enda muffins. Det värsta är att hon ska ta med dem till en Lagottoklippkurs i morgon och jag ska inte följa med. Hon säger att de är till människorna men jag tror nog att någon klurig Lagotto kan snylta till sig någon. Se upp för de med chocklad bara!!!! Ät dem med björnbär eller citron om du är hund.

 I kväll har vi varit hos moster, mattes syster, och kollat meldifestivalen. Under omröstningen blev jag så trött att jag gick och la mig i min bur orkade inte ens tigga chips.


 När vi kom hem skulle matte leta upp något i skafferiet, då välte hon ut en hel burk med godis som flög ut över hela köksgolvet. Hon plockade upp vad hon trodde var alla men faktiskt så missade hon några. De la jag beslag på. Men det var inte det nyaste godiset precis för den lilla skumsvampen som jag fick tag på var otroligt seeeeg - men god.


Kram Salma

 
ANNONS
 
alla Strövelstorpslagottona

alla Strövelstorpslagottona

14 mars 2009 23:42

Fick du se melodifestivalen?. Vi fick bara passa huset hela två och en halv timma. Människorna var hos sina kompisar, orättvist.
Men vi såg vem som vann i alla fall, för då hade dom kommit hem.
pussar

http://lagottoflickorna

 
Primo

Primo

15 mars 2009 14:47

Min gulle Salma, jag har varit lite dålig på att komma in här och läsa det du skrivit....Men matte säger att hon "måste" göra en det ena en det andra, SUCK! Men du verkar ju ha skoj som alltid;)
Seeeega svampar tycker jag verkar rätt smaskigt faktiskt....
Puss på dig gullfia!

http://www.lagottokrullisarna.bloggagratis.se

 
Stella

Stella

15 mars 2009 14:59

Svampar är goda, jag har även fått smaka seg råtta någon gång, de kan man tugga på länge....

http://blondinstella.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 4 september 2011 20:23

I helgen har jag matte och Gila varit på Öland. Helen och Totte kom också dit för att ha en mysig helg.  På fredagen kollade vi på Långe Erik och sedan blev vi klippta inför utställningen dagen efter.     Totte var så här snygg och blev Bästa han...

Av Mia - 6 juli 2011 23:03

Idag blev jag sugen på att bada i poolen.   Ska jag hoppa i eller inte?   Liten paus på kanten i väntan på att luftmadrassen ska komma närmare.   Surfing Lagotto. Men det är jobbigt att stå upp och hålla balansen så jag....   ...lägger m...

Av Mia - 25 juni 2011 08:06

Hej !   Min syster Elsa har kommit tillbaka. Ja över helgen i alla fall sen vill nog hennes familj ha henne tillbaka igen när de kommer hem från sin semester.   Fina syrran Elsa. När vi busar med varandra har vi en alldels speciell stil. Vi ...

Av Mia - 23 maj 2011 21:50

Mitt i natten till fredag kom min morbror Totte och lilla söta Arwen till oss. Under fredagen anslöt sig Ofelia, Alpina och Lovikka till vårt gäng. Errol och Marlon kom också förbi på en kort fika. Varför denna Lagottoansamling? Jo det har varit den ...

Av Mia - 6 maj 2011 11:15

Hej! Nu ska jag berätta lite om hur det går för mig på agilityn. Förra veckan fick jag inte åka för matte sa att jag var i höglöp så då fick mamma Salma följa med istället. De tränade kontaktfält, att springa på båda sidor om matte och starter. Sal...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se