Direktlänk till inlägg 15 mars 2009

Äntligen en springrunda

Av Mia - 15 mars 2009 22:30

I dag har jag haft mattefritt, hon har varit på klippkurs med en massa andra Lagotto. Hon sa att alla hundar, hussar och mattar varit jätteduktiga.


 Jaja jag har också varit duktig idag. Jag har vaktat huset när lillhusse spelade innebandymatch och sedan har jag hjälpt till att röja i lillhusses rum. Min bror Totte kommer ju på besök i helgen och han ska få låna lillhusses rum. Då kan det inte ligga prylar på hela golvet. Totte och jag ska på utställningen i Malmö på lördag. Så jag antar att det kommer att bli badning och klippning denna veckan *suck*.


 I dag fick jag äntligen följa med husse på en springrunda igen. Det var så skönt och skoj.


Kram Salma

 
ANNONS
 
alla Strövelstorpslagottona

alla Strövelstorpslagottona

16 mars 2009 00:18

Så duktig du är som städar. Det måste ligga i generna det där.
pussar

http://lagottoflickorna

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 4 september 2011 20:23

I helgen har jag matte och Gila varit på Öland. Helen och Totte kom också dit för att ha en mysig helg.  På fredagen kollade vi på Långe Erik och sedan blev vi klippta inför utställningen dagen efter.     Totte var så här snygg och blev Bästa han...

Av Mia - 6 juli 2011 23:03

Idag blev jag sugen på att bada i poolen.   Ska jag hoppa i eller inte?   Liten paus på kanten i väntan på att luftmadrassen ska komma närmare.   Surfing Lagotto. Men det är jobbigt att stå upp och hålla balansen så jag....   ...lägger m...

Av Mia - 25 juni 2011 08:06

Hej !   Min syster Elsa har kommit tillbaka. Ja över helgen i alla fall sen vill nog hennes familj ha henne tillbaka igen när de kommer hem från sin semester.   Fina syrran Elsa. När vi busar med varandra har vi en alldels speciell stil. Vi ...

Av Mia - 23 maj 2011 21:50

Mitt i natten till fredag kom min morbror Totte och lilla söta Arwen till oss. Under fredagen anslöt sig Ofelia, Alpina och Lovikka till vårt gäng. Errol och Marlon kom också förbi på en kort fika. Varför denna Lagottoansamling? Jo det har varit den ...

Av Mia - 6 maj 2011 11:15

Hej! Nu ska jag berätta lite om hur det går för mig på agilityn. Förra veckan fick jag inte åka för matte sa att jag var i höglöp så då fick mamma Salma följa med istället. De tränade kontaktfält, att springa på båda sidor om matte och starter. Sal...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se