Direktlänk till inlägg 16 mars 2009

Hjälp jag är en utomjording!!!

Av Mia - 16 mars 2009 20:03

I dag har jag varit och simmat igen. Som vanligt var jag superduktig och simmade i 20 minuter.

 MEN när jag kom upp såg jag minst sagt annorlunda ut. Min vita vackra päls hade bytt färg till grön. Och nu pratar jag inte om lite grön, utan hela min underull var missfärgad. Benen var knallgröna och på övriga kroppen var den gröna nyansen lite mildare. Matte såg alldeles svimfärdig ut och hivade in mig i duschen.

 Skölj, skölj, skölj - ånej färgen satt kvar. PANIK. På med shampo - gnugga, gnugga gnugga. Jodå nu börjar det nog se lite mindre grönt ut. Mer shampo ännu mera gnugg och till sist började jag likna mig själv igen. Men jag har fortfarande lite grönt kvar mellan tårna så jag gissar att det inte är helt färdigskrubbat för denna veckan.

 Varför ska sånt här hända precis innan utställning?

Gissar att det blivit något fel på ph-värdet i bassängen därav den gröna färgen.


Grönt är inte skönt!

Salma

 
ANNONS
 
Hannah & Tristan

Hannah & Tristan

16 mars 2009 22:03

ha ha ha ha. Vi garvar ihjäl oss. hi hi
(förlåt Mia)

http://takycard.blogg.se

 
alla Strövelstorpslagottona

alla Strövelstorpslagottona

16 mars 2009 22:53

Har matte vaknar från det förmodade svimningsanfallet? En grön liten Salma? Ja det kanske kan vara något. Förstår att din matte har lite panik, men du ska se att det ordnar sej
pussar

http://lagottoflickorna

 
Karin

Karin

17 mars 2009 19:30

Det kanske vore nått ...... en ny färg på Lagotto !!! Snyggt ...... BILDER !!!!!!

http://bippeliboppen.bloggagratis.se

 
Stella

Stella

17 mars 2009 20:45

Hoppas att det gröna gått bort, annars kanske vi kan få dem att ändra på rasstandarden. Är övertygad om att du är söt i vilken färg som helst!

http://blondinstella.bloggagratis.se

 
Ingen bild

salma

17 mars 2009 21:59

Jo då nu ser jag bättre ut, puh. Tyvärr hade matte inte sinnesnärvaro till att fotografera. Men nu så här efteråt kan man skratta åt eländet och visst skulle det kanske varit skoj att ha det på foto - som minne. I detta panikläge var det inte prio ett att ta fram en kamera.

 
Karin

Karin

18 mars 2009 07:51

.... annars så kanske Hannah har lite tips, hon var ju grönhårig när hon bodde i Uppsala!!

http://bippeliboppen.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 4 september 2011 20:23

I helgen har jag matte och Gila varit på Öland. Helen och Totte kom också dit för att ha en mysig helg.  På fredagen kollade vi på Långe Erik och sedan blev vi klippta inför utställningen dagen efter.     Totte var så här snygg och blev Bästa han...

Av Mia - 6 juli 2011 23:03

Idag blev jag sugen på att bada i poolen.   Ska jag hoppa i eller inte?   Liten paus på kanten i väntan på att luftmadrassen ska komma närmare.   Surfing Lagotto. Men det är jobbigt att stå upp och hålla balansen så jag....   ...lägger m...

Av Mia - 25 juni 2011 08:06

Hej !   Min syster Elsa har kommit tillbaka. Ja över helgen i alla fall sen vill nog hennes familj ha henne tillbaka igen när de kommer hem från sin semester.   Fina syrran Elsa. När vi busar med varandra har vi en alldels speciell stil. Vi ...

Av Mia - 23 maj 2011 21:50

Mitt i natten till fredag kom min morbror Totte och lilla söta Arwen till oss. Under fredagen anslöt sig Ofelia, Alpina och Lovikka till vårt gäng. Errol och Marlon kom också förbi på en kort fika. Varför denna Lagottoansamling? Jo det har varit den ...

Av Mia - 6 maj 2011 11:15

Hej! Nu ska jag berätta lite om hur det går för mig på agilityn. Förra veckan fick jag inte åka för matte sa att jag var i höglöp så då fick mamma Salma följa med istället. De tränade kontaktfält, att springa på båda sidor om matte och starter. Sal...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se