Direktlänk till inlägg 17 mars 2009

långpromenad

Av Mia - 17 mars 2009 21:41

Idag har solen lyst och vi passade på att gå en långpromenad på lunchen.

Full fart mot matte.

Man kan ana lite grön färg på skinkan, typ mögel i ullen.

Efter promenaden bar det in i duschen igen för skrubbning och efter det ser jag inte så möglig ut längre, puh. Nu ska ju bara pälsen hinna sätta sig igen till lördagens utställning efter allt tvättande. Men hellre fluffig än grön i alla fall.


Kram Salma

 
ANNONS
 
Tristan

Tristan

18 mars 2009 05:41

Du är alltid lika fin oavsett färg...
Men jag tycker fortfarande att du borde fått på dig lite röd färg också, då hade du haft italiens färger

http://takycard.blogg.se

 
Torsten

Torsten

18 mars 2009 07:11

Men jösses...har du blivit grön!!! Vilken tur att ni fått bort det. Undra om dom tappat ut kloret i bassängen...??
Alla verkar njuta av våren, man blir glad av solen! Ha det gott!

http://www.prinstorsten.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 4 september 2011 20:23

I helgen har jag matte och Gila varit på Öland. Helen och Totte kom också dit för att ha en mysig helg.  På fredagen kollade vi på Långe Erik och sedan blev vi klippta inför utställningen dagen efter.     Totte var så här snygg och blev Bästa han...

Av Mia - 6 juli 2011 23:03

Idag blev jag sugen på att bada i poolen.   Ska jag hoppa i eller inte?   Liten paus på kanten i väntan på att luftmadrassen ska komma närmare.   Surfing Lagotto. Men det är jobbigt att stå upp och hålla balansen så jag....   ...lägger m...

Av Mia - 25 juni 2011 08:06

Hej !   Min syster Elsa har kommit tillbaka. Ja över helgen i alla fall sen vill nog hennes familj ha henne tillbaka igen när de kommer hem från sin semester.   Fina syrran Elsa. När vi busar med varandra har vi en alldels speciell stil. Vi ...

Av Mia - 23 maj 2011 21:50

Mitt i natten till fredag kom min morbror Totte och lilla söta Arwen till oss. Under fredagen anslöt sig Ofelia, Alpina och Lovikka till vårt gäng. Errol och Marlon kom också förbi på en kort fika. Varför denna Lagottoansamling? Jo det har varit den ...

Av Mia - 6 maj 2011 11:15

Hej! Nu ska jag berätta lite om hur det går för mig på agilityn. Förra veckan fick jag inte åka för matte sa att jag var i höglöp så då fick mamma Salma följa med istället. De tränade kontaktfält, att springa på båda sidor om matte och starter. Sal...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se