Direktlänk till inlägg 18 mars 2009

skogspromenad

Av Mia - 18 mars 2009 15:50

Även idag lyser solen och jag har varit ute i skogen.


Är jag söt eller söt?

I skogen hittade jag Trulsa och då blev det massor av Lagottobus.

Kom igen Trulsa - JAGA MIG!

Det är så skoj när jag blir jagad. Trulsa är ju fortfarande liten och inte alls så snabb som mig. Toppen tycker jag. Skulle jag leka med en hund som är snabbare än mig lägger jag av direkt, jag hatar att springa sist.

När vi lekt färdigt fortsatte jag min promenad.

Hallå där.

Kram Salma

 
ANNONS
 
Ofelia

Ofelia

18 mars 2009 16:04

Du är söt som få och tänk att hitta en Trulsa i skogen. Det är ju toppen!

Kramis

http://www.lagotto-ofelia.bloggagratis.se

 
Ingen bild

salma

18 mars 2009 16:12

Tack Ofelia :-) Ja det var jätteroligt att leka med Trulsa. Häftigt att det finns en Lagotto till i MIN skog.

 
Torsten

Torsten

18 mars 2009 18:45

Du är hur jäkla söööt som helst!!!
Puss på dej! // Prinsen

http://www.prinstorsten.bloggagratis.se

 
Ingen bild

salma

18 mars 2009 19:36

*Fniss* tack Torsten. Du är ju inte heller så dålig.
Puss

 
Stella

Stella

18 mars 2009 20:55

Du är så fin Salma, jag tror att utställningen kommer gå som dans, hur kan någon motstå dig! Lilla Trulsa är inte så dum hon heller..

Matte hälsar att du har otroligt fin päls, ren är den också!

http://blondinstella.bloggagratis.se

 
Ingen bild

salma

18 mars 2009 21:34

oj oj vad smickrad jag blir. Tack Stella! Att min päls är ren är ju inte så konstigt med tanke på de senaste dagarnas skrubbande ha ha.

 
alla Strövelstorpslagottona

alla Strövelstorpslagottona

19 mars 2009 00:26

Så himla roligt att du och "min" lilla Trulsa träffas och leker. Är du söt? Ja herre tid, finns det någon sötare?
pussar

http://lagottoflickorna

 
Ingen bild

salma

19 mars 2009 21:22

Pia: Vilken himla tur att du levererade en liten Trulsa till min by så jag har en vän att leka med.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 4 september 2011 20:23

I helgen har jag matte och Gila varit på Öland. Helen och Totte kom också dit för att ha en mysig helg.  På fredagen kollade vi på Långe Erik och sedan blev vi klippta inför utställningen dagen efter.     Totte var så här snygg och blev Bästa han...

Av Mia - 6 juli 2011 23:03

Idag blev jag sugen på att bada i poolen.   Ska jag hoppa i eller inte?   Liten paus på kanten i väntan på att luftmadrassen ska komma närmare.   Surfing Lagotto. Men det är jobbigt att stå upp och hålla balansen så jag....   ...lägger m...

Av Mia - 25 juni 2011 08:06

Hej !   Min syster Elsa har kommit tillbaka. Ja över helgen i alla fall sen vill nog hennes familj ha henne tillbaka igen när de kommer hem från sin semester.   Fina syrran Elsa. När vi busar med varandra har vi en alldels speciell stil. Vi ...

Av Mia - 23 maj 2011 21:50

Mitt i natten till fredag kom min morbror Totte och lilla söta Arwen till oss. Under fredagen anslöt sig Ofelia, Alpina och Lovikka till vårt gäng. Errol och Marlon kom också förbi på en kort fika. Varför denna Lagottoansamling? Jo det har varit den ...

Av Mia - 6 maj 2011 11:15

Hej! Nu ska jag berätta lite om hur det går för mig på agilityn. Förra veckan fick jag inte åka för matte sa att jag var i höglöp så då fick mamma Salma följa med istället. De tränade kontaktfält, att springa på båda sidor om matte och starter. Sal...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se