Direktlänk till inlägg 24 mars 2009

Helgen

Av Mia - 24 mars 2009 12:43

I Fredags kom min bror Totte med matte och lillmatte med tåget.

Här är vi ute på skogspromenad i min skog.

På lördag åkte vi till Malmö för att visa upp oss på utställningen. Som jag rdan berättat så gick det bra för mig. Totte kom 3:a i championklassen och blev sedan 5:a i BH.

Totte poserar utanför utställningen.

Två fina Lagotto framför Turning Torso.

Det var mysigt att få besök av brorsan med familj. Han var sjysst som lät mig äta av hans mat så jag delade med mig av min. Hoppas vi ses snart igen!


Kram Salma

 
ANNONS
 
Stella

Stella

24 mars 2009 20:08

Åh vilken fin bror du har!! Visst e brorsor det bästa som finns! Jag träffar min varje vecka och vi har jättekul!

http://blondinstella.bloggagratis.se

 
alla Strövelstorpslagottona

alla Strövelstorpslagottona

24 mars 2009 22:48

Vilken sjyst brorsa du har. Syns att ni är syskon, gullepluttar.
pussar

http://lagottoflickorna

 
Yvonne & Totti & Dino

Yvonne & Totti & Dino

25 mars 2009 09:51

Härliga bilder.

Alltså Totte, han är ju så stilig!!! Kanske är jag lite partisk, men ändå....

http://www.tottigalotti.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 4 september 2011 20:23

I helgen har jag matte och Gila varit på Öland. Helen och Totte kom också dit för att ha en mysig helg.  På fredagen kollade vi på Långe Erik och sedan blev vi klippta inför utställningen dagen efter.     Totte var så här snygg och blev Bästa han...

Av Mia - 6 juli 2011 23:03

Idag blev jag sugen på att bada i poolen.   Ska jag hoppa i eller inte?   Liten paus på kanten i väntan på att luftmadrassen ska komma närmare.   Surfing Lagotto. Men det är jobbigt att stå upp och hålla balansen så jag....   ...lägger m...

Av Mia - 25 juni 2011 08:06

Hej !   Min syster Elsa har kommit tillbaka. Ja över helgen i alla fall sen vill nog hennes familj ha henne tillbaka igen när de kommer hem från sin semester.   Fina syrran Elsa. När vi busar med varandra har vi en alldels speciell stil. Vi ...

Av Mia - 23 maj 2011 21:50

Mitt i natten till fredag kom min morbror Totte och lilla söta Arwen till oss. Under fredagen anslöt sig Ofelia, Alpina och Lovikka till vårt gäng. Errol och Marlon kom också förbi på en kort fika. Varför denna Lagottoansamling? Jo det har varit den ...

Av Mia - 6 maj 2011 11:15

Hej! Nu ska jag berätta lite om hur det går för mig på agilityn. Förra veckan fick jag inte åka för matte sa att jag var i höglöp så då fick mamma Salma följa med istället. De tränade kontaktfält, att springa på båda sidor om matte och starter. Sal...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se