Direktlänk till inlägg 20 juni 2009

På stranden

Av Mia - 20 juni 2009 15:38

Idag har vi varit på hundbadet i Skummeslöv.

Min ben blir fulla med spring när jag kommer dit. Det är ett paradis för hundar. Massa sand och vatten, bättre kan det inte vara.

När jag vann championklassen i Norrköping köpte matte den här kuliga vattenleksaken.

På väg ner i vattnet.

Och sedan snabbt tillbaka med apporten till husse.

Sen iväg igen.

 Det fanns det några mjuka lite geleliknande saker på stranden som jag rullade mig på. En av den blev sur och bet mig i örat. Det gjorde ont och kliade en stund efteråt. Matte sa nåt om att de hette brännmaneter.

 

Sedan åkte vi till skogen och promenerade.


Kram

Salma o Dippa

 
ANNONS
 
Stella, Doris och matte

Stella, Doris och matte

21 juni 2009 22:36

Så fina ni ärihop du och Dippa! Och vilken fart du har i vattnet, ser så härligt ut!

http://blondinstella.bloggagratis.se

 
Ofelia o Alpina

Ofelia o Alpina

22 juni 2009 19:01

Åååå så synd att vi inte visste det för då hade vi kunnat träffats. Vi har varit i Båstad i helgen. Får bli en annan gång.

http://www.lagotto-ofelia.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 4 september 2011 20:23

I helgen har jag matte och Gila varit på Öland. Helen och Totte kom också dit för att ha en mysig helg.  På fredagen kollade vi på Långe Erik och sedan blev vi klippta inför utställningen dagen efter.     Totte var så här snygg och blev Bästa han...

Av Mia - 6 juli 2011 23:03

Idag blev jag sugen på att bada i poolen.   Ska jag hoppa i eller inte?   Liten paus på kanten i väntan på att luftmadrassen ska komma närmare.   Surfing Lagotto. Men det är jobbigt att stå upp och hålla balansen så jag....   ...lägger m...

Av Mia - 25 juni 2011 08:06

Hej !   Min syster Elsa har kommit tillbaka. Ja över helgen i alla fall sen vill nog hennes familj ha henne tillbaka igen när de kommer hem från sin semester.   Fina syrran Elsa. När vi busar med varandra har vi en alldels speciell stil. Vi ...

Av Mia - 23 maj 2011 21:50

Mitt i natten till fredag kom min morbror Totte och lilla söta Arwen till oss. Under fredagen anslöt sig Ofelia, Alpina och Lovikka till vårt gäng. Errol och Marlon kom också förbi på en kort fika. Varför denna Lagottoansamling? Jo det har varit den ...

Av Mia - 6 maj 2011 11:15

Hej! Nu ska jag berätta lite om hur det går för mig på agilityn. Förra veckan fick jag inte åka för matte sa att jag var i höglöp så då fick mamma Salma följa med istället. De tränade kontaktfält, att springa på båda sidor om matte och starter. Sal...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se