Direktlänk till inlägg 24 juni 2009

Champion på riktigt =)

Av Mia - 24 juni 2009 20:07

I dag blev mina championat inregistrerade på hunddata =).


I morgon ska Dippa och jag på husvagnssemester till Borås. När husse kom hem med husvagnen var vi tvunga att nosa runt inuti. Jag kom på att det var superbra att stå i sängen för då hade man full räckvidd över diskbänken. Inte alls dumt med ett sånt litet hem, det kan nog bli skoj. Förra året tältade vi så i år blir det ju snäppet lyxigare med husvagn. Det brukar vara mycket med hundar på camping och eftersom det är utställning i helgen så kommer det troligen massor. Helt perfekt för jag ska precis till att löpa så hanarna kommer att trängas runt vår husvagn.


Tjingeling!

Salma

 
ANNONS
 
Ofelia

Ofelia

24 juni 2009 21:14

Ha en mysig husvagnssemester och charma alla herrar där uppe precis som du brukar ;o)

Lycka till!

http://www.lagotto-ofelia.bloggagratis.se

 
Hannah & Tristan

Hannah & Tristan

24 juni 2009 21:55

jag mailade till skk i går och frågade vad som tog sådan jäkla tid.. vips så var det inreggat.. Vilka latmaskar de är..
verkar vara samma sak i finland, där är det inte inreggat heller, har inte hört något. och jag som inte kan finska, blir svårt att maila dem :P

http://takycard.blogg.se

 
Stella och Doris matte Lotta

Stella och Doris matte Lotta

24 juni 2009 23:09

Åh va kul att ni ska hit till Borås, då får jag ju se dig "live", jag lovar att hålla tummarna för dig!!!

http://blondinstella.bloggagratis.se

 
Basta & Fixa m matte

Basta & Fixa m matte

25 juni 2009 20:14

Vi syns i Borås .........

http://bippeliboppen.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 4 september 2011 20:23

I helgen har jag matte och Gila varit på Öland. Helen och Totte kom också dit för att ha en mysig helg.  På fredagen kollade vi på Långe Erik och sedan blev vi klippta inför utställningen dagen efter.     Totte var så här snygg och blev Bästa han...

Av Mia - 6 juli 2011 23:03

Idag blev jag sugen på att bada i poolen.   Ska jag hoppa i eller inte?   Liten paus på kanten i väntan på att luftmadrassen ska komma närmare.   Surfing Lagotto. Men det är jobbigt att stå upp och hålla balansen så jag....   ...lägger m...

Av Mia - 25 juni 2011 08:06

Hej !   Min syster Elsa har kommit tillbaka. Ja över helgen i alla fall sen vill nog hennes familj ha henne tillbaka igen när de kommer hem från sin semester.   Fina syrran Elsa. När vi busar med varandra har vi en alldels speciell stil. Vi ...

Av Mia - 23 maj 2011 21:50

Mitt i natten till fredag kom min morbror Totte och lilla söta Arwen till oss. Under fredagen anslöt sig Ofelia, Alpina och Lovikka till vårt gäng. Errol och Marlon kom också förbi på en kort fika. Varför denna Lagottoansamling? Jo det har varit den ...

Av Mia - 6 maj 2011 11:15

Hej! Nu ska jag berätta lite om hur det går för mig på agilityn. Förra veckan fick jag inte åka för matte sa att jag var i höglöp så då fick mamma Salma följa med istället. De tränade kontaktfält, att springa på båda sidor om matte och starter. Sal...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se