Direktlänk till inlägg 27 juni 2009

Ännu en campingdag

Av Mia - 27 juni 2009 23:07

Idag gick det förbi massor av hundar, människor, vagnar och burar på morgonen när jag satt utanför husvagnen. Alla skulle till utställningen men inte jag. Jag fick åka med mina människor till en badsjö. Hurra tänkte jag men det skulle jag inte gjort. För det blev inte alls så kul som jag trott. Jag och Dippa fick sitta kopplade i skuggan och titta på när människorna badade. Fy vad orättvist! Varmt var det också.

 När vi kom tillbaka till campingen så gick matte , jag och Dippa till utställningen. Matte shoppade tuggpinnar, leversnittar och 2 tjurmuskler. Sedan kollade vi på finalerna i stora ringen. Jag fick sitta tätt intill matte för hon tyckte att jag betedde mig oanständigt. Hon är så känslig, jag bara flörtade lite med grabbar i min storlek.

 Nu i kväll kom matte på att jag skulle tvätta benen, rumpan och munnen. Först tänkte hon smuggla in mig i damduschen men hon ångrade sig. I stället kom hon på en brilliant ide' . Jag skulle badas i diskbaljan. Först i med bakbenen för tass, ben och rumptvätt. Sedan vändes jag och fick stå med frambenen i. Husse fick hjälpa till att hålla mig och gissa om han skämdes när människor gick förbi och skrattde åt mig. Jag tycker nog att jag borde vara den som skämdes mest. Till sist sköjldes shampot bort med hjälp av vattenkannan. *suck* Men nu har jag vita ben igen i alla fall.


 Dippa och jag blev sedan instängda i husvagnen. Man kan dela dörren i två delar så matte lät bara den nedre delen vara stängd så att vi kunde titta ut vi fall vi längtade efter matte. Matte tycker vi är såå söta när vi tittar upp över kanten och hon ropade på Dippa för at ta en bild med mobilen på henne när hon tittade upp. Det gick bra men en sekund efter att bilden var tagen tog Dippa sats och hoppade över dörren.... Det är faktiskt ganska högt upp till kanten men det är väldigt mycket längre ner på andra sidan. Att Dippa inte slog sig är otroligt, inte anade vi att hon kunde flyga.....


 Kram Salma 
ANNONS
 
Primo

Primo

28 juni 2009 23:29

Oj oj oj här händer det grejjor! Du och Dippa är ju ett härligt par:) Skulle allt gärna kunna tänka mig att umgås på tu man hand med er....Matte blundar och ser Dippa komma farande ut genom husvagnsdörren!! Aj aj aj hua tänk om hon brutit sig säger hon....MEN HALLÅ det är ju oss Lagotto det skrivs om här...inte klumpiga Rottisar!

Puss på er båda snyggproppar!

http://minahundarochjag.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 4 september 2011 20:23

I helgen har jag matte och Gila varit på Öland. Helen och Totte kom också dit för att ha en mysig helg.  På fredagen kollade vi på Långe Erik och sedan blev vi klippta inför utställningen dagen efter.     Totte var så här snygg och blev Bästa han...

Av Mia - 6 juli 2011 23:03

Idag blev jag sugen på att bada i poolen.   Ska jag hoppa i eller inte?   Liten paus på kanten i väntan på att luftmadrassen ska komma närmare.   Surfing Lagotto. Men det är jobbigt att stå upp och hålla balansen så jag....   ...lägger m...

Av Mia - 25 juni 2011 08:06

Hej !   Min syster Elsa har kommit tillbaka. Ja över helgen i alla fall sen vill nog hennes familj ha henne tillbaka igen när de kommer hem från sin semester.   Fina syrran Elsa. När vi busar med varandra har vi en alldels speciell stil. Vi ...

Av Mia - 23 maj 2011 21:50

Mitt i natten till fredag kom min morbror Totte och lilla söta Arwen till oss. Under fredagen anslöt sig Ofelia, Alpina och Lovikka till vårt gäng. Errol och Marlon kom också förbi på en kort fika. Varför denna Lagottoansamling? Jo det har varit den ...

Av Mia - 6 maj 2011 11:15

Hej! Nu ska jag berätta lite om hur det går för mig på agilityn. Förra veckan fick jag inte åka för matte sa att jag var i höglöp så då fick mamma Salma följa med istället. De tränade kontaktfält, att springa på båda sidor om matte och starter. Sal...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se