Alla inlägg under augusti 2010

Av Mia - 9 augusti 2010 22:03

Nu vill jag också komma till tals jag har massor att berätta. Mitt namn är Gila, Kryllans Gila och jag är dotter till Salma. Jag är så klart ingen vanlig liten Lagottotjej utan alldeles unik (lika unik som alla andra).

 Jag är den enda av mina två syskon som inte är född hemma. När det var min tur att titta ut i världen fick brorsan och syrran åka på en vetevärmare i en korg tillsammans med matte och morsan till djursjukhuset. Jag menar hur skulle det se ut att jag som är så himla unik skulle födas som de andra, nej då jag hade en annan plan. Fast jag ska väl erkänna att min plan var att inte komma ut alls, jag la mig på tvären i morsans mage och stretade emot allt vad jag kunde. Det var så varmt och mysigt där inne i magen och jag hade ingen tanke på att lämna det trygga boet.

 När jag kommit ut fick jag ligga i mattes bh tills morsan var ihopsydd och kunde åka hem med oss. Det var den 30 mars 2010.

 

 Jag ska bli rumsren säger människorna. Och ni ska veta att jag verkligen försöker att hålla rummen rena. Men i kväll kom matte på mig precis när jag höll på att röja undan bevisen för att hålla rummet rent. Matte säger att jag är äcklig som äter bajs och så tar hon upp pluttarna med en bit toapapper och slänger i vita stolen med vatten i. Som tack för hjälpen att röja undan bevismaterialet fick matte en blöt puss på munnen av mig.

 Trots att jag orsakat ett 15 cm långt ärr på morsans mage vet jag att hon älskar mig. Särskillt de gånger hon hjälper mig att röja bevismatrerialen innan matte hittar dem känner jag moderskärleken.

 

 Puss å kram

den alldeles unika Gila

  

Ovido - Quiz & Flashcards