Direktlänk till inlägg 1 oktober 2010

Utställning

Av Mia - 1 oktober 2010 23:14

Hej !


Jag syrran och våra valpkurskompisar har varit på Gröngölingen och ställt ut oss.

   

Här står vi beredda att gå in i ringen.

  

Vegas i ringen.

  

Rufus som blev BIR-valp!

  

BIM-Valp blev min fina syrra Elsa. HURRA vad duktiga ni var! Både mamma Salma och jag är så stolta över er - och matte är nog ännu stoltare.


Sedan var det mammas tur att gå in i ringen med Filippa som handler. Det gick strålande!

  

BIR och BIG-reserv.

  

Elsa med sin matte.   

  

Salma hittade kantareller med lite hjälp av matte i vår trädgård.

  

Nysnaggad

  

Jag vägde mig i veckan och nu stannar vågen på 9,8kg. Snart tvåsiffrigt   och på höjden är jag nu nästan som min mamma.


För några veckor sedan lärde matte mig att hoppa upp på stenar i skogen. Det fattade jag genast att det var kul. Nu hoppar jag upp på varenda sten utan att matte ger mig kommando. Jag blir bättre och bättre på att hoppa högt och snart har jag bestigit alla stenarna i min skog.


Hopp och skutt

Gila

  

 
ANNONS
 
Ingen bild

Totte.

3 oktober 2010 18:08

Hejsan Gila.
Vad fin du blev nu när du är nyklippt.Men så har du ju också en duktig matte.
Min syrra och din lillmatte ser verkligen proffsiga ut i ringen.Hoppas vi ses snart.
Stor kram till er från mig och matte.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 4 september 2011 20:23

I helgen har jag matte och Gila varit på Öland. Helen och Totte kom också dit för att ha en mysig helg.  På fredagen kollade vi på Långe Erik och sedan blev vi klippta inför utställningen dagen efter.     Totte var så här snygg och blev Bästa han...

Av Mia - 6 juli 2011 23:03

Idag blev jag sugen på att bada i poolen.   Ska jag hoppa i eller inte?   Liten paus på kanten i väntan på att luftmadrassen ska komma närmare.   Surfing Lagotto. Men det är jobbigt att stå upp och hålla balansen så jag....   ...lägger m...

Av Mia - 25 juni 2011 08:06

Hej !   Min syster Elsa har kommit tillbaka. Ja över helgen i alla fall sen vill nog hennes familj ha henne tillbaka igen när de kommer hem från sin semester.   Fina syrran Elsa. När vi busar med varandra har vi en alldels speciell stil. Vi ...

Av Mia - 23 maj 2011 21:50

Mitt i natten till fredag kom min morbror Totte och lilla söta Arwen till oss. Under fredagen anslöt sig Ofelia, Alpina och Lovikka till vårt gäng. Errol och Marlon kom också förbi på en kort fika. Varför denna Lagottoansamling? Jo det har varit den ...

Av Mia - 6 maj 2011 11:15

Hej! Nu ska jag berätta lite om hur det går för mig på agilityn. Förra veckan fick jag inte åka för matte sa att jag var i höglöp så då fick mamma Salma följa med istället. De tränade kontaktfält, att springa på båda sidor om matte och starter. Sal...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se