Direktlänk till inlägg 16 oktober 2010

Faster Gila

Av Mia - 16 oktober 2010 22:07

Jag är faster, ja eller rättare sagt halvfaster. I dag har jag träffat Kotten vars farfar är min pappa. Det är lite rörigt i hundvärlden med släktskap men hoppas ni hängde med. De flesta Lagotto man träffar är man släkt med på något vis men det häftiga med Kotten är att vi ser väldigt lika ut.

  

Kan ni se vem som är jag?

Kotten är ca 2 månader yngre än mig, lika lång och lika hög, vi är nästan likadant tecknade. Det enda som skiljer oss åt är att han gillar mat en aning mer än mig och är lite tyngre, ja så har han snopp så klart.

  

En springbild på mig!

  

Och en till, att stå stilla är inte min grej!

Vet ni hur 500 tops + 2 gympadojjor utspridda på en dubbelsäng ser ut? Det vet min matte. Jag gillar gympadojjor för inuti dem sitter gympadojjefile'n. Det är en tunn fotformad delikatess som man kan ta ur skon och tugga i småbitar, bitarna går bra att svälja också om man vill.


  Gila

 
ANNONS
 
Doris

Doris

24 oktober 2010 22:20

Wow sån filé måste jag smaka, jag brukar somna gott bland skorna, men att äta dem måste ju vara ännu bättre!!!

Härliga springbilder!!

http://www.blondinstella.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 4 september 2011 20:23

I helgen har jag matte och Gila varit på Öland. Helen och Totte kom också dit för att ha en mysig helg.  På fredagen kollade vi på Långe Erik och sedan blev vi klippta inför utställningen dagen efter.     Totte var så här snygg och blev Bästa han...

Av Mia - 6 juli 2011 23:03

Idag blev jag sugen på att bada i poolen.   Ska jag hoppa i eller inte?   Liten paus på kanten i väntan på att luftmadrassen ska komma närmare.   Surfing Lagotto. Men det är jobbigt att stå upp och hålla balansen så jag....   ...lägger m...

Av Mia - 25 juni 2011 08:06

Hej !   Min syster Elsa har kommit tillbaka. Ja över helgen i alla fall sen vill nog hennes familj ha henne tillbaka igen när de kommer hem från sin semester.   Fina syrran Elsa. När vi busar med varandra har vi en alldels speciell stil. Vi ...

Av Mia - 23 maj 2011 21:50

Mitt i natten till fredag kom min morbror Totte och lilla söta Arwen till oss. Under fredagen anslöt sig Ofelia, Alpina och Lovikka till vårt gäng. Errol och Marlon kom också förbi på en kort fika. Varför denna Lagottoansamling? Jo det har varit den ...

Av Mia - 6 maj 2011 11:15

Hej! Nu ska jag berätta lite om hur det går för mig på agilityn. Förra veckan fick jag inte åka för matte sa att jag var i höglöp så då fick mamma Salma följa med istället. De tränade kontaktfält, att springa på båda sidor om matte och starter. Sal...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se