Direktlänk till inlägg 21 november 2010

Bus med syrran

Av Mia - 21 november 2010 14:13

Hej !


Mina tänder är starkare än mattes. Idag när jag blev glad över att matte kom hem så råkade mina tänder slå ihop med mattes tänder i ett skutt. En liten bit av mattes framtand gick av men på mina tänder syns inte en skråma.


 Elsa har varit här idag och vi har busat. Vi blir såå lyckliga över att se varandra och ligger helst i en enda hög och busar.

 

Åh vad vi älskar varandra!  Hon är som en gosig nalle syrran.  

  

Inte lätt att få snygga bilder på oss tillsammans men vad gör väl det.


Hopp å skutt!

Gila

 
ANNONS
 
Ingen bild

Tristan

22 november 2010 18:09

Gila! jag hoppas att det ej blir avdrag från din veckopeng på grund av att din matte måste besöka tandläkaren

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 4 september 2011 20:23

I helgen har jag matte och Gila varit på Öland. Helen och Totte kom också dit för att ha en mysig helg.  På fredagen kollade vi på Långe Erik och sedan blev vi klippta inför utställningen dagen efter.     Totte var så här snygg och blev Bästa han...

Av Mia - 6 juli 2011 23:03

Idag blev jag sugen på att bada i poolen.   Ska jag hoppa i eller inte?   Liten paus på kanten i väntan på att luftmadrassen ska komma närmare.   Surfing Lagotto. Men det är jobbigt att stå upp och hålla balansen så jag....   ...lägger m...

Av Mia - 25 juni 2011 08:06

Hej !   Min syster Elsa har kommit tillbaka. Ja över helgen i alla fall sen vill nog hennes familj ha henne tillbaka igen när de kommer hem från sin semester.   Fina syrran Elsa. När vi busar med varandra har vi en alldels speciell stil. Vi ...

Av Mia - 23 maj 2011 21:50

Mitt i natten till fredag kom min morbror Totte och lilla söta Arwen till oss. Under fredagen anslöt sig Ofelia, Alpina och Lovikka till vårt gäng. Errol och Marlon kom också förbi på en kort fika. Varför denna Lagottoansamling? Jo det har varit den ...

Av Mia - 6 maj 2011 11:15

Hej! Nu ska jag berätta lite om hur det går för mig på agilityn. Förra veckan fick jag inte åka för matte sa att jag var i höglöp så då fick mamma Salma följa med istället. De tränade kontaktfält, att springa på båda sidor om matte och starter. Sal...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se