Direktlänk till inlägg 1 januari 2011

Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig

Av Mia - 1 januari 2011 23:35

I går på förmiddagen fick jag och morsan vara själva hemma. Matte skulle ha spinning och husse skulle göra sitt obligatoriska nyårsdyk i havet. Tråkigt att bli lämnad så där. Morsan vill ju nästan aldrig leka med mig så jag fick hitta på en egen lek - tugga sönder mattes favoritstövlar. De var av sk. uggsmodell, billiga, köpta på skopunkten och därmed ganska lätta att finfördela.

 När jag slitit loss nästan hela sulan och gjort den i mindre bitar började jag må väldigt illa. Ja ni kan ju bara ana vilken jädrans fotsvett matte har som gör att man måste spy 5-6 gånger på överkastet. Sedan var det ganska lugnt tills på eftermiddagen när jag helt plötsigt kände mig väldigt låg och ville inte ha godis, leka eller inte ens röra mig så mycket. Jag låg hos matte och gnällde lite och dreglade så hela munnen var skummig.

 Matte ringde ett samtal sedan var det ut i bilen och iväg till sjukan. Där togs det ett foto av min mage och mina tarmar och på bilden kunde vetrinären se att det ev. kunde sitta något fast i min tarm. Matte tog med mig ut för att kissa sedan fick jag gå in igen och då hände något fruktansvärt. Hon LÄMNADE mig där och körde hem. Inte kunde jag väl tro att hon skulle bli så sur för att jag tuggat på stövlarna.

 Jag fick äta en sörja som sedan skulle följas igenom tarmarna via röntgen och det gick fint- ingen skosula som stoppade upp.

 Och idag kom faktiskt hela min familj och hämtade hem mig igen. Gladast blev jag av att se morsan som också fick följa med in. Matte tyckte att hon kunde passa på att vaccinera henne när det ändå var på sjukan.

  

Så skönt att vara hemma med mamma Salma igen.


Gott Nytt år!

Gila

 
ANNONS
 
Ingen bild

Hannah & Tristan

2 januari 2011 16:46

Tur att det gick bra... Hoppas att du lärde dig en läxa Gila (men förmodligen inte)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 4 september 2011 20:23

I helgen har jag matte och Gila varit på Öland. Helen och Totte kom också dit för att ha en mysig helg.  På fredagen kollade vi på Långe Erik och sedan blev vi klippta inför utställningen dagen efter.     Totte var så här snygg och blev Bästa han...

Av Mia - 6 juli 2011 23:03

Idag blev jag sugen på att bada i poolen.   Ska jag hoppa i eller inte?   Liten paus på kanten i väntan på att luftmadrassen ska komma närmare.   Surfing Lagotto. Men det är jobbigt att stå upp och hålla balansen så jag....   ...lägger m...

Av Mia - 25 juni 2011 08:06

Hej !   Min syster Elsa har kommit tillbaka. Ja över helgen i alla fall sen vill nog hennes familj ha henne tillbaka igen när de kommer hem från sin semester.   Fina syrran Elsa. När vi busar med varandra har vi en alldels speciell stil. Vi ...

Av Mia - 23 maj 2011 21:50

Mitt i natten till fredag kom min morbror Totte och lilla söta Arwen till oss. Under fredagen anslöt sig Ofelia, Alpina och Lovikka till vårt gäng. Errol och Marlon kom också förbi på en kort fika. Varför denna Lagottoansamling? Jo det har varit den ...

Av Mia - 6 maj 2011 11:15

Hej! Nu ska jag berätta lite om hur det går för mig på agilityn. Förra veckan fick jag inte åka för matte sa att jag var i höglöp så då fick mamma Salma följa med istället. De tränade kontaktfält, att springa på båda sidor om matte och starter. Sal...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se