Direktlänk till inlägg 2 januari 2011

bilder

Av Mia - 2 januari 2011 16:22

Hej !

Här är några bilder från vår eftermiddagspromenad.

  

Bus med morsan. Ibland kan hon vara riktigt rolig och vill leka med mig.

  

Åh min lilla mamma jag älskar dig mest av allt.  

  

Superfina Mamma Salma, när jag blir stor vill jag bli som du.

  

Ja vad kan man säga om denna bilden, det syns vem som har fötterna på jorden och vem som inte har det.

  

Här står jag och poserar fint i solnedgången men då kom det en.....

  

.....surtant och förstörde det vackra.

  

Den här blev bättre

  

och här sitter jag fint.

  

Lagottorace över isen i solnedgången.


Bye bye!

 Gila   

 
ANNONS
 
Ingen bild

Tristan

2 januari 2011 16:46

Snyggaste tjejerna <3

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 4 september 2011 20:23

I helgen har jag matte och Gila varit på Öland. Helen och Totte kom också dit för att ha en mysig helg.  På fredagen kollade vi på Långe Erik och sedan blev vi klippta inför utställningen dagen efter.     Totte var så här snygg och blev Bästa han...

Av Mia - 6 juli 2011 23:03

Idag blev jag sugen på att bada i poolen.   Ska jag hoppa i eller inte?   Liten paus på kanten i väntan på att luftmadrassen ska komma närmare.   Surfing Lagotto. Men det är jobbigt att stå upp och hålla balansen så jag....   ...lägger m...

Av Mia - 25 juni 2011 08:06

Hej !   Min syster Elsa har kommit tillbaka. Ja över helgen i alla fall sen vill nog hennes familj ha henne tillbaka igen när de kommer hem från sin semester.   Fina syrran Elsa. När vi busar med varandra har vi en alldels speciell stil. Vi ...

Av Mia - 23 maj 2011 21:50

Mitt i natten till fredag kom min morbror Totte och lilla söta Arwen till oss. Under fredagen anslöt sig Ofelia, Alpina och Lovikka till vårt gäng. Errol och Marlon kom också förbi på en kort fika. Varför denna Lagottoansamling? Jo det har varit den ...

Av Mia - 6 maj 2011 11:15

Hej! Nu ska jag berätta lite om hur det går för mig på agilityn. Förra veckan fick jag inte åka för matte sa att jag var i höglöp så då fick mamma Salma följa med istället. De tränade kontaktfält, att springa på båda sidor om matte och starter. Sal...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se